Δεν ανέδειξε νικητή το ματς του Ηρακλείου, ο ΟΦΗ ισοφάρισε στο 93’ τον ΠΑΣ

Δεν ανέδειξε νικητή το ματς του Ηρακλείου, ο ΟΦΗ ισοφάρισε στο 93’ τον ΠΑΣ

Στις καθυστερήσεις του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα ο ΟΦΗ κατάφερε να ισοφαρίσει (1-1) και να αποφύγει την ήττα στην έδρα του. Η κρητική ομάδα ήταν καλύτερη, δημιούργησε αρκετές «καθαρές» φάσεις (είχε 20 τελικές, 11 κόρνερ), «σημάδεψε» δύο φορές τα αντίπαλα δοκάρια, ωστόσο ο ΠΑΣ άνοιξε το σκορ και έχασε τη νίκη στο 93’.

Το 0-1 έγινε στο 54’ με τον φορμαρισμένο Περέα, ενώ ο ΟΦΗ είχε τα δοκάρια με τους Νέιρα (23’) και Τοράλ (61’). Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων. Ο Ναμπί σούταρε έξω από την περιοχή, η μπάλα χτύπησε στο πόδι του Εραμούσπε και κατέληξε στα δίκτυα του Σούλη που ήταν από τους καλύτερους παίκτες του ΠΑΣ.

«Κάναμε ένα πάρα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο. Είχαμε ευκαιρίες. Στο δεύτερο και μετά το 0-1 πήγαμε να χάσουμε το παιχνίδι, αλλά το ξαναβρήκαμε. Είναι πέρα ως πέρα άδικο το αποτέλεσμα για εμάς. Έχουμε ένα καλό στιλ παιχνιδιού και γι’ αυτό βγάζουμε πολλές ευκαιρίες», δήλωσε αρχικά ο προπονητής του ΟΦΗ Νίκος Νιόπλιας, ο οποίος πρόσθεσε: «Με τον κορονοϊό δεν μπορεί να ξέρεις κανείς τι μπορεί να συμβεί. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Οι ομάδες θα κουραστούν από τα συνεχόμενα παιχνίδια. Καλύτερα να παίζουμε από το να κάνουμε προπονήσεις».

Ο Θ. Τζήλος έδειξε κίτρινη κάρτα στους Νέιρα, Μπαλογιάννη, Μορέιρα, Σούλη.

ΟΦΗ: Βάτερμαν. Βούρος, Πασαλίδης, Γιαννούλης, Μπαλογιάννης, Μεγιάδο (90′ Ναμπί), Γκαγιέγος (73′ Καστάνιος), Νέιρα (60′ Ντε Γκουζμάν), Τσιλιανίδης (61′ Τοράλ), Φαν Ντάινεν (60′ Ντουρμισάι), Λάμπρου.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Σούλης, Σάλιακας, Εραμούσπε, Κάργας, Πίρσμαν, Μπρένερ (46′ Στάνκο), Λιάσος, Ντομίνγκεθ, Μορέιρα, Περέα (90’+1′ Π. Τριάδης), Μιλιντσεάνου (71′ Μίνα).

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter