Δεν άντεξε η 18χρονη από την Πετρούπολη

Δεν άντεξε η 18χρονη από την Πετρούπολη

Την τελευταία της πνοή άφησε στην εντατική η 18χρονη κοπέλα από την Πετρούπολη, που τη στραγγάλισε και την έκαψε ο πατέρας της.

Το άτυχο κορίτσι νοσηλευόταν στην Εντατική ύστερα από τα βασανιστήρια στα οποία την υπέβαλε ο 55χρονος, ο οποίος μάλιστα προσπάθησε να καλύψει τη δολοφονία της ίδιας του της κόρης, βάζοντας φωτιά στο σπίτι τους.

Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία, είναι ξεκάθαρο ότι ο 55χρονος επιχείρησε πρώτα να πνίξει τη 18χρονη, πριν βάλει φωτιά στο σαλόνι του διαμερίσματός τους, στην Πετρούπολη.

Παρά τις απειλές, που σύμφωνα με πληροφορίες είχαν δεχθεί, η νεαρή κοπέλα δεν έφυγε με τη μητέρα και τον αδερφό της για το Ιόνιο, μόνο και μόνο επειδή ήθελε να σπουδάσει στην Αθήνα. Επικοινωνούσε σχεδόν καθημερινά με τη μητέρα της και φέρεται να της είπε να μην επιστρέψει, γιατί ο 55χρονος δεν είχε ξεπεράσει τα ψυχολογικά προβλήματα, που αντιμετώπιζε.

Στο μεταξύ, ο 55χρονος πατέρας νοσηλεύεται στο ΚΑΤ και οι αστυνομικοί περιμένουν την έγκριση των γιατρών, προκειμένου να του πάρουν κατάθεση.

Πηγή: koutipandoras.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter