Δεν απαντά η ΝΔ για την προσφυγή των καναλαρχών

Δεν απαντά η ΝΔ για την προσφυγή των καναλαρχών

Στην ..ασφαλή πρακτική των επιθέσεων, αυτή τη φορά κατά του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής Ν. Παππά, επιμένει η ΝΔ στην προσπάθειά της να ασκήσει μεν αντιπολίτευση αλλά να μη δυσαρεστήσει κιόλας…

Ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Βασίλης Κικίλιας, νωρίτερα επιτέθηκε μεν στον κ. Παππά, ζητώντας να απολογηθεί για τον «αντισυνταγματικό νόμο του», πλην όμως, όταν ρωτήθηκε για τι απαντά η ΝΔ για την προσφυγή των ιδιοκτητών καναλιών στο ΣτΕ, απάντησε: «Σεβαστά είναι και τα αποτελέσματα των αποφάσεων, αλλά και οι άμυνες όλων».

Και παρέπεμψε στην πρόταση του κόμματός του:«Έχουμε μία ολοκληρωμένη πρόταση για την αδειοδότηση των καναλιών, η οποία περιλαμβάνει την πλήρη αξιοποίηση του ψηφιακού φάσματος. Το ΕΣΡ θα κρίνει»

Επιτιθέμενος στον αρμόδιο υπουργό, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ , δήλωσε: «Καλό θα ήταν ο υπουργός-καναλάρχης, αποτυχημένος σε όλα, να απολογηθεί για τον αντισυνταγματικό νόμο του. Μέχρι στιγμής δεν το έχει κάνει, αλλά, αντίθετα, είναι επιθετικός. Για όλα φταίνε όλοι οι άλλοι εντός και εκτός χώρας, εκτός από τον ίδιο».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter