«Δεν δικαιούστε δια να ομιλείτε»

«Δεν δικαιούστε δια να ομιλείτε»

Σαν άλλος Μένιος Κουτσόγιωργας ο κ. Λαζαρίδης απάντησε στο koutipandoras.gr και το Documento πως δεν δικαιούμαστε να μιλάμε, να τον ρωτάμε, δεν ξέρουμε αν έχει και κάποια ένσταση για το γεγονός ότι αναπνέουμε.

Ο αρθρογράφος της Ελεύθερης Ώρας, εκκολαπτόμενος πολιτευτής της ΝΔ και παράλληλα σύμβουλος επικοινωνίας του προέδρου της ΝΔ παρευρέθηκε σε επίσκεψη του περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, Χρήστους Μέτιου, στον δήμο Νέστου. Δίπλα του καθόταν ο χρυσαυγίτης περιφερειακός σύμβουλος, Αναστάσιος Ναθαναήλ. Ο βουλευτής Καβάλας με το ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Μορφίδης, καταγγέλλει στο koutipandoras.gr και το Documento πως οι εκπρόσωποι των λοιπών παρατάξεων του περιφερειακού συμβουλίου δεν προσκλήθηκαν γεγονός που κατά την άποψή του σηματοδοτεί «τον αρραβώνα ΝΔ – Χρυσής Αυγής».

Ως οφείλαμε, καλέσαμε τον Μακάριο Λαζαρίδη για να συμπεριλάβουμε την άποψή του στα όσα προσάπτει στη ΝΔ και στον ίδιο ο κ. Μορφίδης. Αντί απάντησης από ένα πολιτικό στέλεχος και δημόσιο πρόσωπο που συναντά περιφερειάρχες και δημάρχους, λάβαμε απαξιωτικές επικρίσεις τύπου: «Δεν με ενδιαφέρει η φυλλάδα σας…».

Διαβάστε σχετικά: Ο «αρραβώνας ΝΔ – Χρυσής Αυγής» και η κατάπτυστη απάντηση Λαζαρίδη

Παραβλέποντας την θεώρηση του συμβούλου του Κυριάκου Μητσοτάκη για το ρόλο του Τύπου και πώς αυτός πρέπει να αντιμετωπίζεται, ασχέτως αν ο ίδιος αρθρογραφούσε στην Ελεύθερη Ώρα, να παραμείνουμε στην ουσία. Να απαντήσει, λοιπόν, ο κ. Λαζαρίδης στα εξής ερωτήματα:

Ποιος τον κάλεσε στη συνάντηση μεταξύ περιφερειάρχη ΑΜΘ και δημάρχου Νέστου;

Τι σηματοδοτεί η κοινή του παρουσία με έναν χρυσαυγίτη και κυρίως γιατί νομιμοποιεί ακροδεξιές πολιτικές παρουσίες ως θεσμικούς συνομιλητές;

Σχετίζεται η συνάντησή τους με τη ΔΕΘ και την φημολογούμενη κοινή κάθοδο ΝΔ – Χρυσής Αυγής στα μακεδονικά συλλαλητήρια;

Η φωτογραφία της συνάντησης, με τον κ. Λαζαρίδη να έχει εκ δεξιών του τον χρυσαυγίτη περιφερειακό σύμβουλο, Αναστάσιο Ναθαναήλ:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter