«Δεν δίνω καμία εξήγηση, καταθέτω αγωγή εναντίον σας» απάντησε ο Γεωργιάδης στο Documento για τις διαφορετικές υπογραφές εισαγγελέα

«Δεν δίνω καμία εξήγηση, καταθέτω αγωγή εναντίον σας» απάντησε ο Γεωργιάδης στο Documento για τις διαφορετικές υπογραφές εισαγγελέα

Ο κατά τ΄ άλλα λαλίστατος υπουργός Ανάπτυξης απέφυγε να δώσει οποιαδήποτε εξήγηση στο documentonews.gr για το μείζον θέμα των δύο διαφορετικών υπογραφών του εισαγγελέα Εφετών, Παναγιώτη Καψιμάλη, στα έγγραφα που κατέθεσε ο ίδιος στο Κοινοβούλιο την Τρίτη και την Τετάρτη σε σχέση με τη διάταξη αρχειοθέτησης της εμπλοκής του στο σκάνδαλο Novartis.

Δείτε επίσης: Ο Άδωνης δημοσιοποίησε δύο φόρες την αρχειοθέτηση με διαφορετική υπογραφή εισαγγελέα

Ειδικότερα, ρωτήσαμε τον Άδωνη Γεωργιάδη πώς εξηγεί τις δύο διαφορετικές υπογραφές που παρατηρούνται και εκείνος (δεν) απάντησε:

«Δεν έχω να δώσω καμία εξήγηση στην εφημερίδα σας. Οι δικηγόροι μου ετοιμάζουν αγωγή κατά του Documento και του κ. Βαξεβάνη για όλα όσα γράφετε. Θα πείτε τις απόψεις σας στο δικαστήριο και θα κρίνει η ελληνική δικαιοσύνη».

Δείτε επίσης: Τι συμβαίνει με την Eισαγγελία και τον Άδωνη;

Προσπαθήσαμε να επαναφέρουμε το ζήτημα στην ουσία, θέτοντας εκ νέου το ερώτημα των δύο υπογραφών, αλλά ο υπουργός αποφάσισε να κλείσει το τηλέφωνο.

Ο κ. Γεωργιάδης μπορεί να καταθέσει αγωγή για να δούμε πόσο κοστολογεί την τιμή του, μπορεί να καταθέσει μήνυση ή να μας προγράψει από το βήμα της Ολομέλειας, όπως ακριβώς έκανε και ο πρωθυπουργός.

Ωστόσο, αυτό που δεν του έχουν εξηγήσει στον τηλεοπτικό σταθμό του Φαλήρου που έχει αναλάβει χρέη συμπαρουσιαστή είναι πως οι αιρετοί υποχρεούνται να απαντούν στα δημοσιογραφικά ερωτήματα, καθότι αποτελούν πρόσωπα αυξημένης ευθύνης.

Καλώς να ορίσει, λοιπόν, η αγωγή του κ. Γεωργιάδη, αλλά κάποια στιγμή πρέπει να εξηγήσει πώς βρέθηκε στα χέρια του η ίδια εισαγγελική διάταξη με δύο διαφορετικές υπογραφές, αλλά και προσθαφαιρέσεις λέξεων.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter