Δεν έφτανε ο Βλαχοδήμος, ήττα της Εθνικής από την Ολλανδία (0-1)

Δεν έφτανε ο Βλαχοδήμος, ήττα της Εθνικής από την Ολλανδία (0-1)

Ο Βλαχοδήμος με τις επεμβάσεις του κράτησε όρθια την Εθνική μας Ομάδα μέχρι το 93′ , οπότε νικήθηκε από τα 11 βήματα από τον Φαν Ντάικ και η Ολλανδία πέρασε με “διπλό” από την Opap Arena (0-1) και στην ουσία εξασφάλισε το δεύτερο εισιτήριο για πρόκριση στα τελικά του Euro από το 2ο όμιλο.

Το πρώτο 15λεπτο ήταν αναγνωριστικό για τις δύο ομάδες και οι φιλοξενούμενοι έχασαν την πρώτη τους ευκαιρία στο 19′. Ο Ράιντερς σούταρε με καλές προϋποθέσεις, αλλά ήταν άστοχος. Στο 21′ ο Ράιντερς βρήκε… στόχο, όμως ο Βλαχοδήμος αποσόβησε τον κίνδυνο.

Στο 25′ η Ολλανδία κέρδισε πέναλτι όταν ο Κουλιεράκης τράβηξε από την φανέλα τον Φαν Ντάικ. Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε ο Βέγκχορστ, αλλά ο Βλαχοδήμος έπεσε στην αριστερη γωνία και κράτησε το μηδέν στην εστία του. Σπουδαία επέμβαση από τον Ελληνα γκολκίπερ στο 28′.

Στο πρώτο 45λεπτο η “γαλανόλευκη” στάθηκε όρθια λόγω των επεμβάσεων του Βλαχοδήμου, ο οποίος στο 44′ απέκρουσε εντυπωσιακά σουτ του Μπεργκβάιν.

Νέα μεγάλη ευκαιρία για τους Ολλανδούς στο 47′. Μετά από λάθος του Μαυροπάνου, ο Μπεργκβάιν σούταρε με δύναμη, όμως και πάλι τον σταμάτησε ο φύλακας άγγελος της ελληνικής εστίας.

Η Εθνική μας έχασε την πρώτη της ευκαιρία στο 50′ με τον Ιωαννίδη να αστοχεί μετά από εξαιρετική ατομική προσπάθεια.

Στο 52′ “ξαναμίλησε” ο Βλαχοδήμος, ο οποίος απέκρουσε με τα πόδια σουτ του Ράιντερς. Στην εξέλιξη της φάσης σουτ του Σίμονς έφυγε άουτ. .
Στο 60′ ο Πογέτ έκανε τρεις αλλαγές και η Εθνική μας ισορρόπησε το παιχνίδι. Στο 83′ ο Φούντας σέντραρε με τον Ιωαννίδη να μην βρίσκει εστία.
Στο 89′ η Ολλανδία κέρδισε και δεύτερο πέναλτι όταν ο Παυλίδης. ανέτρεψε τον Ντάμφρις. Στο 93′ ο Φαν Ντάικ ευστόχησε από την άσπρη βούλα και έκανε το 0-1.

Η Εθνική προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση, αλλά δεν τα κατάφερε, ενώ αποβλήθηκε και ο Πογιέτ όταν ο ρέφερι πήγε στο VAR για να δώσει και τρίτο πέναλτι.

Τελικά έδειξε “παίζεται” σε μαρκάρισμα του Ρέτσου στον Μπόμπεϊ.

O Αλεχάντρο Ερνάντεθ έδειξε κίτρινη κάρτα στους Κουρμπέλη, Ρότα, Παυλίδης, Χεερτρούιντα, Σίμονς.

Ελλάδα (Γκ. Πογέτ): Βλαχοδήμος, Ρότα, Μαυροπάνος, Ρέτσος, Κουλιεράκης (60′ Φούντας), Τσιμίκας, Κουρμπέλης (60′ Μπαχαλάκης), Μάνταλος (81′ Παυλίδης), Μπακασέτας (60′ Σιώπης), Μασούρας (77′ Γιακουμάκης), Ιωαννίδης

Ολλανδία (Ρ. Κούμαν): Φερμπρούχεν, Χεερτρούιντα (46′ Μάλεν), Φαν Ντάικ, Άκε, Ντάμφρις, Ράιντερς, Βίφερ, Χάρτμαν (74′ Φαν ντε Βεν), Σίμονς (62′ Φίρμαν) , Βέγκχορστ (62′ Μπόμπεϊ),

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter