Δεν καταβάλει το έξοδα κηδείας των ασφαλισμένων του ΟΓΑ ο ΕΦΚΑ

Δεν καταβάλει το έξοδα κηδείας των ασφαλισμένων του ΟΓΑ ο ΕΦΚΑ

Μόνο να τρομάξει μπορεί κανείς για την αναλγησία κάποιων που θέλουν να λέγονται ανθρώπινα όντα, όταν μαθαίνει ότι ο ΕΦΚΑ δεν καταβάλει κατά πάγια συνήθεια τα έξοδα κηδείας σε δικαιούχους!

Το ζήτημα δεν είναι μόνο η τωρινή διοίκηση, καθώς όπως καταγγέλλει το Ενιαίο Δίκτυο Συνταξιούχων υπάρχουν εκκρεμότητες καταβολής που εκτείνονται σε βάθος 3 ετών!!!

Όπως και να έχει όπως προκύπτει από σχετικό Δελτίο Τύπου του Ενιαίου Δικτύου Συνταξιούχων, σε 46.752 δικαιούχους (όλους προερχόμενους από τον ΟΓΑ), εκκρεμούν τα έξοδα κηδείας.

Ποιοι ευθύνονται

Πρόκειται συνολικά για 37,4 εκ ευρώ (δηλαδή σταγόνα στον Ωκεανό των χρημάτων που καταβάλει ο ΕΦΚΑ για συνταξιοδοτικές παροχές). Παρόλα αυτά το ανάλγητο τέρας της γραφειοκρατίας (που ωστόσο έχει ονοματεπώνυμο και ακριβώς επειδή οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι ανεύθυνοι, η ευθύνη ανήκει στους τρεις διοικητές του ΕΦΚΑ δηλαδή του Α. Μπακαλέξη, του Λ. Σέμπου και του νυν διοικητή Χ. Χάλαρη).

Έχει χαθεί η ανθρωπιά;

«Έχετε αναρωτηθεί κε Διοικητά του ΕΦΚΑ, αν πολλές οικογένειες δεν είχαν χρήματα και έθαψαν με δανεικά τους ανθρώπους τους;; Έχετε αναρωτηθεί, αν τα περιμένουν πως και πως ,ώστε να πληρώσουν τις υποχρεώσεις τους» αναρωτιέται σε επιστολή που απέστειλε προς τη Διοίκηση του ΕΦΚΑ το Ενιαίο Δίκτυο Συνταξιούχων…

Μάλιστα και καθότι πολλοί από τους συνταξιούχους που συμμετέχουν στο ΕΝΔΙΣΥ, ήταν υπάλληλοι του ΙΚΑ, το συγκεκριμένο συνδικαλιστικό σωματείο δια του προέδρου του Ν. Χατζόπουλου, προβαίνει στην εξής πρόταση: να δημιουργήσει το ιδιο το ΕΝΔΙΣΥ το πρόγραμμα, αφού ο ΕΦΚΑ αδυνατεί ώστε να προχωρήσει η εκκαθάριση των παραστατικών και να πληρωθούν οι δικαιούχοι άμεσα!!

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter