Δεν κατεβαίνει στις εκλογές ο Κασιδιάρης – Το ΕΑΝ του Κανελλόπουλου απορροφά τους «Έλληνες» και άλλους ακροδεξιούς συνδυασμούς

Δεν κατεβαίνει στις εκλογές ο Κασιδιάρης – Το ΕΑΝ του Κανελλόπουλου απορροφά τους «Έλληνες» και άλλους ακροδεξιούς συνδυασμούς

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις αναφορικά με το ακροδεξιό μόρφωμα του καταδικασμένου για διεύθυνση της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή, Ηλία Κασιδιάρη καθώς όπως όλα δείχνουν, το άλλοτε πρωτοπαλίκαρο του Νίκου Μιχαλολιάκου, δεν θα είναι υποψήφιος στις εκλογές και το κόμμα του «Έλληνες» θα προσχωρήσει στο κόμμα του πρώην αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Αναστάσιου Κανελλόπουλου, «ΕΑΝ». Σύμφωνα με πληροφορίες το «ΕΑΝ» αναμένεται να λειτουργήσει ως «ομπρέλα» που θα περιλαμβάνει και άλλους ακροδεξιούς συνδυασμούς.

Μάλιστα σήμερα, 21 Απριλίου – στη μαύρη επέτειο της Χούντας – αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις από τον Α. Κανελλόπουλο σχετικά με την αποχώρησή του από το κόμμα «Έλληνες» και την κάθοδο στις εκλογές με το δικό του κόμμα.

Σύμφωνα με το dikastiko.gr που επικαλείται πληροφορίες από το περιβάλλον του πρώην αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, η απόφαση για τη μη κάθοδο στις εκλογές του Ηλία Κασιδιάρη ελήφθη από τον ίδιο.

Η κίνηση αυτή του καταδικασμένου πρώην χρυσαυγή ερμηνεύεται ως νομική ντρίμπλα προκειμένου να υπερβεί το θεσμικό ανάχωμα, που όρθωσε ο νόμος Βορίδη.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter