«Δεν μας αφήνει ο Μαρινάκης να φέρνουμε το Documento»

H ανάρτηση στο Facebook της καθηγήτριας του Παντείου Πανεπιστημίου, Δέσποινας Παπαδοπούλου είναι συγκλονιστική. Στην αναζήτηση του Documento στο περίπτερο, πήρε την απάντηση πως «δεν αφήνει ο Μαρινάκης να φέρουμε το Documento».

H ανάρτηση της κυρίας Παπαδοπούλου απλώς επιβεβαιώνει όσα έχουμε εντοπίσει για τη διανομή Τύπου. Έχουμε ήδη δημοσιεύσει πως το Documento απουσιάζει ακόμη και από περίπτερα της Αθήνας και όταν αυτό διαπιστώνεται η απάντηση ακόμη και στις εξώδικες διαμαρτυρίες μας είναι πως είναι λάθος του περιπτερά.

Έχει ιδιαίτερη σημασία που σήμερα, μια καθηγήτρια Πανεπιστημίου, εγνωσμένου κύρους, θέτει όσα θέτει σε ένα μέσο κοινωνικής δικτύωσης καθώς και την κυνική απάντηση που πήρε. Η κυβέρνηση πρέπει τώρα να νομοθετήσει μέτρα προστασίας του Τύπου από κάθε μονοπώλιο και κυρίως να νομοθετήσει ποινές για πρακτορεία και περίπτερα που αποκρύπτουν εφημερίδες, εμποδίζουν δηλαδή την ελεύθερη διακίνηση των ιδεών. Διαβάστε τη συγκλονιστική μαρτυρία της καθηγήτριας Δέσποινας Παπαδοπούλου. 

Η ανάρτηση της κυρίας Παπαδοπούλου στο facebook

* Η κυρία Δέσποινα Παπαδοπούλου είναι καθηγήτρια του Παντείου Πανεπιστημίου και συγκεκριμένα στο Τμήμα
κοινωνικής πολιτικής