Δεν μας αφήνει(ς) ν’ αγιάσουμε Κυριάκο Μητσοτάκη – Πάλι ανακρίβειες στο Πόθεν Έσχες, την Κυριακή στο Documento

Δεν μας αφήνει(ς) ν’ αγιάσουμε Κυριάκο Μητσοτάκη – Πάλι ανακρίβειες στο Πόθεν Έσχες, την Κυριακή στο Documento

-Δεν μας αφήνει(ς) ν’ αγιάσουμε-Πάλι ανακρίβειες στο Πόθεν Έσχες Κ. Μητσοτάκη. Εξαφάνισαν το σπίτι του Βολταίρου από τη δήλωση. Μιλούν για μεταβίβαση αλλά τα έγγραφα από τη Γαλλία τους διαψεύδουν. Ψευδής και η δήλωση του 2016 ότι η αγορά έγινε με δάνειο.

-Αποκλειστικό ρεπορτάζ. Πωλούνται ωάρια και βρέφη. Τιμές… λογικές και συζητήσιμες. για το μεγάλο κύκλωμα εμπορίας βρεφών και άτεκνων ζευγαριών.

-ΣΥΡΙΖΑ: Ο Τσίπρας παρουσιάζει το νέο κόμμα. Η πολιτική διακήρυξη με αναφορές στα θετικά του ΠΑΣΟΚ της Αλλαγής και του Ανδρέα.

-Νέα Δημοκρατία: Προεδρικό σχέδιο για αποστρατεία βαρόνων. Θέλουν να δείξουν την πόρτα της εξόδου σε Καραμανλή, Σαμαρά, Παυλόπουλο.

-Προκλητικό βούλευμα απαλλαγής για τις παράνομες προσλήψεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ. Δικαστική επιβράβευση των ψευδών βεβαιώσεων με διάτρητο σκεπτικό που οδηγεί σε «νομολογία ατιμωρησίας».

-Το ύποπτο «σχέδιο Ουκρανία» του Τραμπ. Στενό μαρκάρισμα μέχρι τις κάλπες από τους Δημοκρατικούς. Πώς Δημοκρατικοί έκαναν ιστορική στροφή 180 μοιρών και αποφάσισαν να «κυνηγήσουν» την παραπομπή του Τραμπ σε δίκη με το ερώτημα της αποπομπής.

-Κανιβαλίζοντας την Γκρέτα. Γιατί ενοχλεί η 16χρονη. Γράφουν: Αλεξάνδρα Κορωναίου, Καθηγήτρια Κοινωνιολογίας, κοσμήτορας Σχολής Κοινωνικών Επιστημών στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, Αντώνης Μπρούμας, δικηγόρος, Νίκος Χαραλαμπίδης Γενικός Διευθυντής του ελληνικού γραφείου της Greenpeace, Μιχάλης Ψημίτης, Καθηγητής τμήματος Κοινωνιολογίας Πανεπιστήμιο Αιγαίου.

Η «κανονικότητα των κλομπ» και το «άντρο» των Εξαρχείων. Γράφουν: Δημήτρης Καλτσώνης, αναπληρωτής καθηγητής Θεωρίας Κράτους και Δικαίου, Θανάσης Καμπαγιάννης, δικηγόρος, μέλος της πολιτικής αγωγής του αντιφασιστικού κινήματος στη δίκη της Χρυσής Αυγής, Αναστασία Τσουκαλά, αναπληρώτρια καθηγήτρια Εγκληματολογίας στο Πανεπιστήμιο Paris Sud.

Ακίνητα: Επικοινωνιακό πακέτο μέτρων για τη στήριξη της κτηματαγοράς. Ερχεται αύξηση αντικειμενικών αξιών και κόφτης στις επιστροφές για τις δαπάνες ανακαίνισης.

Φορολογία: Επιδρομή για πρόσθετα έσοδα. Εκατοντάδες χιλιάδες… ηλεκτρονικά ραβασάκια για πληρωμή επιπλέον φόρου για το 2017-18.

Σωκράτης Φάμελλος: «Να μην παίζει με το μέλλον της ΔΕΗ ο Κ. Χατζηδάκης». Συνέντευξη με τον βουλευτή, τομεάρχη Περιβάλλοντος και Ενέργειας του ΣΥΡΙΖΑ.

Παύλος Γερουλάνος: «Σύντροφοι, ξυπνήστε, έχετε χάσει την μπάλα!». Συνέντευξη με τον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της παράταξης «Αθήνα Είσαι Εσύ» του Δήμου Αθηναίων.

Διαιτησία: Έλληνες στα ντέρμπι και ξένοι στο VAR! Ο Πορτογάλος Μέλο Περέιρα ανακατεύει την τράπουλα στη διαιτησία και φέρνει ξανά τα πάνω κάτω στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ηλίας Ζούρος: «Θα είναι επιτυχία αν οι “αιώνιοι” μπουν στην οκτάδα». Ο προπονητής του Περιστερίου με αφορμή το τζάμπολ της νέας Euroleague μιλάει στο Documento για τη διοργάνωση, τον Παναθηναϊκό, τον Ολυμπιακό και τις άλλες μεγάλες δυνάμεις.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter