Δεν μπορεί μόνος του, θα πάει σε debate;

Δεν μπορεί μόνος του, θα πάει σε debate;

Τις προάλλες έλεγε στη Βούλη για Τσίπρα πρωθυπουργό σε κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας, στη σύσκεψη για την Τουρκία δήλωσε ότι θα στείλει τα ΕΚΑΜ, χθες στην Πτολεμαΐδα είπε ότι η κυβέρνηση τήρησε τις βασικές της δεσμεύσεις και μείωσε τους μισθούς. Πλησιάζουν οι εκλογές και το τσιτάχ του Μαξίμου φαίνεται να έχει χάσει την μπάλα. Κι αναρωτιέμαι υπάρχει κάποια πιθανότητα να δεχθεί να πάει σε debate με τον Τσίπρα; Αν λέει αυτά μόνος του, φανταστείτε τι έχει να πει το στόμα του, έχοντας απέναντι τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.
Θα γελάσουν και τα μικρόφωνα…

** Πετσωμένοι δημοσιογράφοι σε μεγάλα έντυπα την έπεσαν στην Εισαγγελέα, Όλγα Σμυρλή, για την πρόταση περί αθώωσης του Νίκου Παππά για την υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών. Και επειδή απαλλακτική ήταν και η εισήγηση της σε ό,τι αφορά στο σκέλος του κατηγορητηρίου για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο για παράβαση καθήκοντος και ειδικότερα για τις καταγγελίες ότι ο πρώην υπουργός ασκούσε δήθεν πιέσεις κατά των Εισαγγελέων Ελένης Ράικου, Παναγιώτη Αθανασίου και Γεωργίας Τσατάνη, προβλέπω σήμερα νέο γύρο.
Εμείς στο χωριό μου αυτό το λέμε επιχείρηση τρομοκράτησης. Στο δικό σας;

*** «Αν πούμε όχι θα οδηγηθούμε σε νέο μνημόνιο και θα χάσουμε την επενδυτική βαθμίδα» φέρονται να είπαν, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο και διευθυντή της «Εστίας», Μανώλη Κοττάκη, Αρεοπαγίτες δικαστές που τάχθηκαν – σε χρόνο ρεκόρ – ανοιχτά υπέρ των πλειστηριασμών από τους servicers των funds, επιβεβαιώνοντας τις σχετικές πληροφορίες που ακούγονταν στα δημοσιογραφικά γραφεία.
Εν ολίγοις, η απόφαση δεν πάρθηκε με νομικά κριτήρια, αλλά αμιγώς πολιτικά.
Κατά τα άλλα, η ελληνική δικαιοσύνη είναι τυφλή. Τύφλα στα μάτια τους όσοι πιστεύουν κάτι τέτοιο.

*** Έκοψε και την πίτα του ο Άδωνις, παρουσία πολλών γνωστών φίλων του. Την παροιμία «δείξε μου τον φίλο σου να σου πω ποιος είσαι», την ξέρετε;
Ε, δείτε τις φωτογραφίες της εκδήλωσης για να καταλάβετε.
Πέτσας, Πλεύρης, Κεραμέως, Ασημακοπούλου, Μπαλάσκας, Ρέμος, Πορτοσάλτε.
Θέλετε κι άλλους; Σουπερμαρκετάδες, βενζινοπώλες, στελέχη εταιρειών ενέργειας κι άλλοι διάφοροι.

*** Και ο νεοαποκτηθέντας Καρανικόλας εκεί, ο οποίος τελικά, λέει, δεν είχε κάνει τατουάζ «Κίνημα Αλλαγής», αλλά χένα. Εν τω μεταξύ έμαθα ότι πήρε μεταγραφή στην Πειραιώς όχι για να κατέβει υποψήφιος, αλλά για να είναι βοηθός του Ρωμανού. Ειλικρινά; Βοηθός του Ρωμανού; «Μαζί σου έχω φάει παράλογο κόλλημα, θα πάω να κάνω τάμα στα Ιεροσόλυμα».
Μα βοηθός του Ρωμανού;

*** Έφυγε άλλος ένας νέος άνθρωπος από καρκίνο, ο Νεκτάριος Σαντορινιός. Ευγενής κι άξιος πολιτικός, ο οποίος δεν είχε δώσει ποτέ δικαίωμα για αρνητικά σχόλια τόσο μέσα στη Βουλής, όσο και στα τηλεοπτικά πάνελ. Αφήνει πίσω του μία γυναίκα και δύο παιδιά.
Τα συλλυπητήρια μου.

*** Ντροπή και μόνο ντροπή μπορεί να αισθάνεται ένας φυσιολογικός άνθρωπος στο άκουσμα της είδησης ότι πέθανε ένας υπερήλικας, ο οποίος τους τελευταίους μήνες ζούσε σε ένα αυτοκίνητο μαζί με την κόρη του, μετά από έξωση που τους έκαναν επειδή δεν μπορούσαν να πληρώσουν το ενοίκιο. Η πενιχρή σύνταξη του κυρ Παναγιώτη τους έφτανε μόνο για τα φάρμακα και τη διατροφή τους.

*** Κυβερνοεπίθεση τύπου DDoS δέχθηκαν χθες οι servers του documentonews.gr και του koutipandoras.gr. Φταίει το κύριο θέμα της Κυριακής του Documento όπου εμπλέκονται μαφιόζοι από Τουρκία και Ελλάδα ή οι αλλεπάλληλες αποκαλύψεις που κάνει η εφημερίδα για το παρακράτος που έστησε το Μαξίμου στην ΕΥΠ;
Φαντάστηκαν άραγε ότι αυτό ίσως να δυναμώνει το πάθος για έρευνα, το πάθος για αποκάλυψη, το πάθος για δημοσιογραφία; Μπα, ε;

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter