Δεν πήγε ο ανεπιθύμητος Άδωνης στην εκδήλωση στη Σχολή Μωραΐτη μετά τον σάλο που προκλήθηκε

Δεν πήγε ο ανεπιθύμητος Άδωνης στην εκδήλωση στη Σχολή Μωραΐτη μετά τον σάλο που προκλήθηκε

Να μην παρευρεθεί στην εκδήλωση για τον τουρισμό και την ανάπτυξη στη Σχολή Μωραΐτη, αποφάσισε ο Άδωνης Γεωργιάδης μετά τον σάλο που ξέσπασε, με τη δημοσίευση της επιστολής γονέων, αποφοίτων και καθηγητών που δήλωναν την αντίθεσή τους στο ενδεχόμενο παρουσίας του αντιπροέδρου της ΝΔ. 

Η επιστολή, που πρώτο το documentonews.gr δημοσίευσε, εξέφρασε με σαφήνεια τη διαφωνία της για την πρόσκληση του ιδρύματος στον Άδωνη Γεωργιάδη, ως ομιλητή της εκδήλωσης: «Ο τουρισμός στο επίκεντρο ανάπτυξης και επενδύσεων: Project Ελληνικό και Master Plan ΟΛΠ – Cosco».

«Ένας εκφραστής ρητορικής μίσους και μισαλλοδοξίας δεν έχει θέσει στον χώρο του σχολείου, ανεξάρτητα της όποια θεσμικής θέσης κατέχει. Καλούμε τον ΣΑΣΜ και τη διεύθυνση του σχολείου να πάρουν ανοιχτά θέση σχετικά με την επιλογή τους αυτή και να αναλάβουν δράση», ανέφερε η επιστολή την οποία υπέγραψαν 145 απόφοιτοι, παλιοί καθηγητές και γονείς της Σχολής. 

«Επειδή πολλοί με ρωτάτε εάν τελικά θα παρευρεθώ αύριο στην ομιλία που με είχε καλέσει ο Σύλλογος Αποφοίτων της Σχολής Μωραΐτη, μετά τις αντιδράσεις των ακροαριστερών, σας ενημερώνω ότι έχω αποστείλει από χθες αυτή την επιστολή όπου εξηγώ γιατί δεν θα πάω. Θα γίνει λίγο αργότερα», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο γαλάζιος υπουργός την Παρασκευή. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter