Δεν πληρώνει ο Αλαφούζος, κίνδυνος υποβιβασμού του ΠΑΟ

Δεν πληρώνει ο Αλαφούζος, κίνδυνος υποβιβασμού του ΠΑΟ

Άλλη μία μέρα ντροπής για τη διοίκηση του Γιάννη Αλαφούζου στον Παναθηναϊκό! Σε βάρος της «πράσινης» ΠΑΕ επιβλήθηκε και τρίτη αφαίρεση τριών βαθμών λόγω οφειλών στον Γενς Βέμερ κι αν δεν τακτοποιηθεί η οικονομική εκκρεμότητα μέχρι την επόμενη Δευτέρα, τότε η ιστορική ομάδα θα υποβιβαστεί.

Από την Σούπερ Λίγκα ανακοινώθηκαν τα εξής: 

«Ανακοινώνεται ότι σε εκτέλεση της υπ’ αριθμ. 35/03.04.2018 απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο. και σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο Άρθρο 24, παρ. 5 του Κανονισμού Ιδιότητας & Μετεγγραφών Ποδοσφαιριστών, αφού παρήλθε άπρακτη η εκ νέου προθεσμία των πέντε (5) εργασίμων ημερών από την ημέρα διεξαγωγής του “επόμενου” αγώνα της Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ («ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ», που διεξήχθη την Κυριακή 22 Απριλίου 2018) για την εξόφληση της επιδικασθείσης χρηματικής απαίτησης του αιτούντος ποδοσφαιριστή Jens Alexander Wemmer, από την Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ αφαιρούνται τρεις (3) ακόμα βαθμοί από τον οικείο βαθμολογικό πίνακα.

Σημειώνεται πως, σύμφωνα με τον ως άνω Κανονισμό, αν η Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ προβεί στην εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή εντός του προβλεπόμενου χρονικού διαστήματος (5 εργασίμων ημερών, ήτοι μέχρι και την επόμενη Δευτέρα 7/5/2018), οι εν λόγω τρεις (3) βαθμοί θα επιστραφούν στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ με νεότερη απόφαση της Super League».

Στον Γερμανό ποδοσφαιριστή οφείλονται 477.000 ευρώ και ο δικηγόρος του έχει απορρίψει τις προτάσεις, που του έχει καταθέσει μέχρι σήμερα ο Παναθηναϊκός, για τον διακανονισμό του χρέους χαρακτηρίζοντας της «αστείες».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter