«Δεν πληρώνω» και Ζωή Κωνσταντοπούλου στα γραφεία της ΔΕΗ

«Εισβολή» στα γραφεία της ΔΕΗ στην οδό Αριστείδου πραγματοποίησαν το πρωί της Πέμπτης μέλη του κινήματος «Δεν πληρώνω» μαζί με την επικεφαλής της «Πλεύσης Ελευθερίας» Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Σύμφωνα με τα όσα δηλώνουν μέλη του κινήματος υπάρχουν καρκινοπαθείς αλλά και μακροχρόνια άνεργοι που ναι μεν έχουν ζητήσει διακανονισμούς για παλαιότερες οφειλές τους ωστόσο το αίτημά τους δεν έχει γίνει δεκτό. Όπως αναφέρεται μάλιστα η ΔΕΗ έχει στείλει εξώδικα για άμεση εξόφληση.

«Αυτό είναι απαράδεκτο. Είναι δυνατόν να μην δέχονται διακανονισμούς των ευπαθών κοινωνικών ομάδων που δεν μπορούν να πληρώσουν. Η αναλγησία της κυβέρνησης και της ΔΕΗ είναι φανερή», τονίζει ο Λεωνίδας Παπαδόπουλος, από το κίνημα «Δεν πληρώνω».

Προς στιγμήν επικράτησε ένταση. Εκπρόσωποι του κινήματος ανέφεραν πως από τη ΔΕΗ είχε ζητηθεί να ανεβαίνουν μόνοι τους στα γραφεία όσοι θέλουν να προχωρήσουν σε διακανονισμό, γεγονός που το κίνημα δεν δέχθηκε, αφού όπως καταγγέλλει πρόκειται για ηλικιωμένους και ανθρώπους που δεν γνωρίζουν τις διαδικασίες με αποτέλεσμα να υπογράψουν διακανονισμούς που θα οδηγήσουν σε κατασχέσεις και πλειστηριασμούς.

Τελικά με την άφιξη της κυρίας Κωνσταντοπούλου η διευθύντρια πείστηκε να δεχθεί όλους μαζί τους καταγγέλλοντες στο γραφείο της προκειμένου να της επιδώσουν έγγραφα σχετικά με τα εξώδικα.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.