Δεν τα κατάφερε η Σάκκαρη – Αποκλείστηκε στα ημιτελικά από την Γκαρσιά

Δεν τα κατάφερε η Σάκκαρη – Αποκλείστηκε στα ημιτελικά από την Γκαρσιά

Ένα βήμα πριν τον τελικό σταμάτησε η εκπληκτική πορεία της Μαρίας Σάκκαρη στο τουρνουά Wuhan Open της Κίνας. Η Ελληνίδα τενίστρια έχασε στα ημιτελικά από την ανώτερη Καρολίν Γκαρσιά, νο 20 στον κόσμο, με 6-3, 6-2. 

Αντίπαλος πλέον της 23χρονης Γαλλίδας θα είναι η 21χρονη Αυστραλή Άσλεϊ Μπάρτι, νο 37 στον κόσμο, η οποία έκανε τη μεγάλη υπέρβαση και έφτασε τον τελικό, καθώς στον ημιτελικό νίκησε με εκπληκτική άνεση 6-3, 6-0 την 20χρονη Λετονή Γέλενα Οσταπένκο (νο 10).

Η 22χρονη Σάκκαρη, η οποία αυτή την εβδομάδα βρέθηκε στην υψηλότερη θέση της καριέρας της στην παγκόσμια κατάταξη (νο 80) και τώρα θα ανέβει ακόμη πιο ψηλά, διέγραψε στο τουρνουά μια εξαιρετική πορεία. Αφού πέρασε από τα προκριματικά στο κυρίως ταμπλό, νίκησε στον 1ο γύρο την Γιούλια Πουτίντσεβα από το Καζακστάν (νο 48) με 1-6, 6-4, 6-2.

Στον 2ο γύρο απέκλεισε την Καρολίν Βοζνιάκι, άλλοτε Νο 1 στην παγκόσμια κατάταξη, με 7-5, 6-3. Ήταν μια ιστορική επιτυχία, δεδομένου ότι η τενίστρια από τη Δανία βρίσκεται στο νο 6 του κόσμου και είναι η πρώτη φορά που Έλληνας αθλητής ή αθλήτρια νίκησε αντίπαλο που βρίσκεται στο «Top-10». Στη συνέχεια αντιμετώπισε τη Ρωσίδα Έλενα Βέσνινα (νο 21), την οποία απέκλεισε με 7-6, 7-5 και στα προημιτελικά ξεπέρασε το «εμπόδιο» της Γαλλίδας Αλιζέ Κορνέ (νο 42) με 7-6, 7-5, μετά από έναν συγκλονιστικό αγώνα που κράτησε 2,5 ώρες.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter