Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper

Δεν θέλουν για γειτόνισσα την Ιβάνκα

Έξαλλοι οι περίοικοι στην Ουάσιγκτον από την, άρτι αφιχθείσα στη γειτονιά, κόρη του προέδρου

Θα περίμενε κάποιος ότι η γειτνίαση με πρόσωπα περιωπής, όπως η κόρη του Αμερικανού προέδρου, θα έκανε χαρούμενους τους κατοίκους της Καλοράμα, της εύπορης συνοικίας της Ουάσιγκτον. Αμ δε...

Αντιθέτως, πνέουν τα μένεα εναντίον της. "Αφήνει για μέρες σκουπίδια στην άκρη του δρόμου", "οι σωματοφύλακές της μας κοιτάζουν περίεργα και βλοσυρά", "έχουν δημιουργήσει τεράστιο πρόβλημα με τα τζιπ της ασφάλειας, στους ήδη επιβαρυμένους δρόμους" λένε οι γείτονες. Και συνεχίζουν: "Για να πάνε στην παιδική χαρά τα παιδιά, τους συνοδεύουν τρία φορτηγά της Ασφάλειας. Δεν βρίσκεις πουθενά να παρκάρεις..."

Έφτασαν μάλιστα στο σημείο να συγκαλέσουν συνέλευση των κατοίκων της περιοχής, με θέμα το πώς θα αντιμετωπίσουν το θορυβώδες ζευγάρι, τα τρία παιδιά τους και τους ασφαλίτες... 

Μεταξύ αυτών που ζουν εκεί, είναι ο Μπαράκ Ομπάμα, ο CEO της Amazon Τζεφ Μπέζος, και ο υφυπουργός Ρεξ Τίλερσον. Ο Κρις Γουάλας, παρουσιαστής στο Fox News, ήταν μεταξύ εκείνων που εμφανίστηκαν για να διαμαρτυρηθεί για τα προβλήματα στάθμευσης.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.