Δεν τολμά το Μαξίμου να μαζέψει τον Γεωργιάδη για τους «άχρηστους, ανεπρόκοπους» αριστερούς

Δεν τολμά το Μαξίμου να μαζέψει τον Γεωργιάδη για τους «άχρηστους, ανεπρόκοπους» αριστερούς

Το… ασυμμάζευτο του Άδωνη Γεωργιάδη επιβεβαίωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, το μεσημέρι της Πέμπτης, ο οποίος σε ερώτηση για τις χυδαιότητες του υπουργού Ανάπτυξης κατά των αριστερών, όχι μόνο δεν πήρε αποστάσεις, αλλά υποστήριξε πως οι αναφορές του ήταν «μεταφορικές», παρότι η κάλυψη που του παρείχε δεν ήταν διόλου μεταφορική!

Τη βούλα του Μεγάρου Μαξίμου στο ρεσιτάλ χυδαιότητας του υπουργού Ανάπτυξης κατά των πολιτικών του αντιπάλων και των πολιτών που τους υποστηρίζουν έβαλε ο Γιάννης Οικονόμου, που σε εμφανή αμηχανία και χωρίς καμία διάθεση να ανασκευάσει έστω τα όσα προσβλητικά δήλωσε ο Άδ. Γεωργιάδης, επιχείρησε μάλιστα να τον δικαιολογήσει.

«Εκφράζουν την κυβέρνηση και προσωπικά το πρωθυπουργό, η φρασεολογία του υπουργού Ανάπτυξης ότι “οι αριστεροί είναι ανεπρόκοποι, είναι άχρηστοι”; Και το ρωτάω αυτό ειδικά για τον πρωθυπουργό γιατί η Νέα Δημοκρατία συνεργάστηκε με την Αριστερά σε κυβερνητικό επίπεδο, όταν πρόεδρος ήταν ο πατέρας του σημερινού πρωθυπουργού. Αυτό δεν είναι ένα ακραία τοξικό κλίμα;» τον ρώτησε δημοσιογράφος κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης πολιτικών συντακτών, με την απάντηση να αποκαλύπτει πως την γραμμή τοξικότητας με την οποία πορεύεται η Νέα Δημοκρατία στις εκλογές την υπογράφει ο αντιπρόεδρος εκ του ΛΑΟΣ προερχόμενος.

«Ο υπουργός Ανάπτυξης, αν δεν κάνω λάθος, είπε ότι μιλά μεταφορικά. Και αυτό νομίζω ότι οφείλουμε να το συνυπολογίζουμε στην ερώτηση» ψέλλισε στην απάντησή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, αρνούμενος να πάρει αποστάσεις από τις χυδαιότητες του υπουργού Ανάπτυξης.

Υπενθυμίζεται πως μεταξύ άλλων, ο Αδ. Γεωργιάδης δήλωσε πως «Αν πάτε στη λέξη δεξιός, κάνε το πείραμα να το δεις, δεξιός, αλλά μεταφορικά, ο ευοίωνος, ο εργατικός, ο ιδιοφυής, ο αποτελεσματικός. Αριστερός, μεταφορικά, ο άχρηστος, ο ανεπρόκοπος, ο γρουσούζης… αυτό σημαίνει στα ελληνικά δεξιός και αριστερός! Είχε να κάνει φυσικά στην αρχαιότητα με το από πού έρχονταν τα πουλιά… αυτή είναι η πραγματικότητα για το αν ο οιωνός ήταν αίσιος ή απαίσιος. Αίσιος ο δεξιός, απαίσιος ο αριστερός».

«Δηλαδή, μεταφορικά, τι διαφορά έχει;» επέμεινε το documentonews.gr ρωτώντας τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, ζητώντας να μάθουμε που διαφοροποιούνται τα όσα είπε ο Αδ. Γεωργιάδης.

«Είπε, έκανε παραπομπές σε κάποια λεξικά. Μεταφορικά… Προφανώς και δεν αναφέρεται στα…» συνέχισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, που παρά την πλήρη αδυναμία του, συνέχισε να προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, με άλλον συνάδελφο να του επισημαίνει πως «αυτό που μένει δημόσια έχει σημασία όμως».

«Προφανώς και δεν αναφέρεται στην ποιότητα, στον χαρακτήρα, στις ιδιότητες των ανθρώπων που έχουν μια ιδεολογία διαφορετική, για όνομα του θεού. Είπε ο άνθρωπος ότι «μιλώ μεταφορικά», κάνοντας και τις αναγκαίες διευκρινίσεις. Οπότε, δεν νομίζω ότι υφίσταται ζήτημα» συμπλήρωσε ο Γ. Οικονόμου, μην αφήνοντας περιθώρια πως η επικοινωνιακή γραμμή της τοξικότητας και της χυδαιότητα βρίσκεται στα χέρια του Άδ. Γεωργιάδη.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter