Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper
Γιορτασμός 28ης Οκτωβρίου

Δεν τόλμησαν τελικά να πατήσουν το πόδι τους στην Καλλιθέα οι Χρυσαυγίτες

Εκατοντάδες κάτοικοι της Καλλιθέας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα πολλών συλλογικοτήτων, οργανώσεων και κομμάτων και συγκεντρώθηκαν στην Πλατεία Κύπρου την ώρα της κατάθεσης στεφάνων, αλλά και αργότερα κατά τη διάρκεια της παρέλασης, για να μην επιτραπεί σε βουλευτές και μέλη της Χρυσής Αυγής να παραστούν στις εκδηλώσεις.

Η νεοναζιστική οργάνωση είχε ανακοινώσει την πρόθεσή της να παραβρεθεί στις εκδηλώσεις της Καλλιθέας προκαλώντας έντονες αντιδράσεις στο λαό της πόλης. Οι δημοτικοί συνδυασμοί είχαν απορρίψει ομόφωνα αυτό το ενδεχόμενο, ενώ το δημοτικό συμβούλιο ήταν σε επιφυλακή για έκτακτη συνεδρίαση στην περίπτωση που μέλη της Χ.Α. επέμεναν να παραστούν στην παρέλαση. Κάτι που τελικά δεν χρειάστηκε, αφού οι χρυσαυγίτες δεν τόλμησαν να πατήσουν το πόδι τους.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.