Δεν το΄χει ο Μητσοτάκης – Και οι ευχές «fake» ακούγονται (Video)

Δεν το΄χει ο Μητσοτάκης – Και οι ευχές «fake» ακούγονται (Video)

Ένα «εύρημα» χρησιμοποίησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για να ανοίξει την ομιλία του σήμερα στη Βουλή στην άκρως σημαντική και σοβαρή συζήτηση για τα εργασιακά όπου αποδείχθηκε για μία ακόμη φορά πως έχει τον εφιάλτη του ΣΥΡΙΖΑ.

Βέβαια εκτός κειμένου ο Κυριάκος Μητσοτάκης, δεν το’χει και αν το συνδυάσεις με το χαρακτηριστικό του χαμόγελο, είναι ίσως προτιμότερο να το αποφεύγει…

Ωστόσο στο πλαίσιο του λαϊκισμού και στο «κοντά στην πραγματικότητα» ο κύριος Μητσοτάκης ευχήθηκε με αφορμή τη σημερινή γιορτή των ερωτευμένων του Αγίου Βαλεντίνου προς τις εορτάζουσες και τους εορτάζοντς, αλλά προς τους παρόντες στη συνεδρίαση της Βουλής:

«Να ευχηθώ χρόνια πολλά στις εορτάζουσες και στους εορτάζοντες. Κάνω μια ευχή, το κλίμα της αγάπης της σημερινής μέρας να βρει αντανάκλαση στη σημερινή συνεδρίαση», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τη γνωστή «ζεστή» χροιά της φωνής του (sic).

Ο πρωταγωνιστής του διχασμού, της ταξικής πολιτικής του κόβω ό,τι μπορώ από τα δικαιώματα των εργαζομένων και των συνταξιούχων, ο αγαπητός των τραπεζών και του μεγάλου κεφαλαίου… ευχήθηκε «αγάπη».

Είναι αυτό που έλεγαν πως εργαζόμενοι και εργοδότες δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν…

Αγάπη μόνον! 

(Και τα λεφτά στην τσέπη των ολίγων…)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter