Δεν ξέρει τίποτα η Κεραμέως για την Τράπεζα Θεμάτων που άφησε πριν πέντε μέρες (Video)

Δεν ξέρει τίποτα η Κεραμέως για την Τράπεζα Θεμάτων που άφησε πριν πέντε μέρες (Video)

Οργή, άγχος και αγανάκτηση κατακλύζει τις τελευταίες μέρες τους μαθητές και τις μαθήτριες της Γ’ Λυκείου, μετά το φιάσκο της κατάρρευσης της Τράπεζας θεμάτων, με τα υπουργεία Παιδείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, να κάνουν λόγο για επιθέσεις από… χακερς, καθυστερώντας έτσι την διεξαγωγή των ενδοσχολικών εξετάσεων. Ωστόσο, η μέχρι και πριν πέντε μέρες, υπουργός Παιδείας, φαίνεται πως παίζει με το άγχος των παιδιών, καθώς δεν ξέρει τίποτα σχετικά με την περιβόητη Τράπεζα Θεμάτων και αντί να δώσει τις ελάχιστες εξηγήσεις για το σοβαρό θέμα που έχει προκύψει, αρκείται στο να δηλώνει πως δεν μπορεί να απαντήσει θεσμικά γιατί δεν είναι υπουργός.

«Θεσμικά δεν με ρωτάτε, δεν είμαι υπουργός όπως ξέρετε, και το λέω για να μην παρεξηγηθώ» ήταν η απάντηση της πρώην υπουργού Παιδείας και υποψήφιας με τη Νέα Δημοκρατία Νίκης Κεραμέως, μετά από ερώτηση που δέχθηκε σχετικά με την καθυστέρηση στην Τράπεζα Θεμάτων, το βράδυ της Δευτέρας στο Attica Tv.

Η κ. Κεραμέως είπε χαρακτηριστικά: «Η τράπεζα θεμάτων λειτουργεί τρία χρόνια τώρα, κανονικότητα. Βγήκε μια ανακοίνωση της υπηρεσιακής κυβέρνησης στην οποία αναφέρει ότι δέχθηκε μια δριμύτατη επίθεση 280 χτυπημάτων το δευτερόλεπτο. Δεν μπορώ να πω περισσότερα, υπάρχει υπηρεσιακή κυβέρνηση.»

Στη συνέχεια η κ. Κεραμέως ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο αν η τράπεζα θεμάτων για τα σχολεία, είναι το ίδιο σύστημα με τις πανελλαδικές; Όπως είπε «το ένα σύστημα με το άλλο δεν έχουν καμία σχέση. Στις Πανελλαδικές εξετάσεις το σύστημα είναι δορυφορικό, δεν υπάρχει κανένας συσχετισμός των δυο».

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter