«Δεν υπάρχει θέμα» στην Ελληνική Λύση παρά το κομφούζιο με την Αλεξοπούλου

«Δεν υπάρχει θέμα» στην Ελληνική Λύση παρά το κομφούζιο με την Αλεξοπούλου

Να ρίξουν τους τόνους προσπαθούν στην Ελληνική Λύση με φόντο το κομφούζιο που προκλήθηκε από την ανακληθείσα ανεξαρτητοποίηση της βουλευτή, Αναστασίας – Αικατερίνης Αλεξοπούλου.

«Δεν υπάρχει θέμα» τονίζουν κομματικές πηγές, οι οποίες θεωρούν «ως μη γενόμενο το περιστατικό». Παράλληλα, κοινοβουλευτικές πηγές της Ελληνικής Λύσης δήλωσαν την έκπληξή τους για την επιστολή ανεξαρτητοποίησης της βουλευτή, η οποία στη συνέχεια την ανακάλεσε λόγω… μετανοίας προκαλώντας σύγχυση ακόμα και στον Πρόεδρο της Βουλής.

«Δεν το πολυσκέφτηκε» λένε για την κ. Αλεξοπούλου, διευκρινίζοντας πως η διαφωνία που προέκυψε δεν είχε πολιτική και κομματική αφετηρία. «Οι λόγοι ήταν εξολοκλήρου προσωπικοί» τονίζουν οι ίδιες πηγές χωρίς, όμως, να δίνουν σαφή απάντηση στο ερώτημα γιατί δεν παρέδωσε την έδρα της η Αναστασία – Αικατερίνη Αλεξοπούλου και προτίμησε την οδό της ανεξαρτητοποίησης αφού το ζήτημα ήταν προσωπικό.

Διαβάστε επίσης: Ανεξαρτητοποιήθηκε η βουλευτής του Βελόπουλου, Αναστασία – Αικατερίνη Αλεξοπούλου αλλά μετά το… μετάνιωσε

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter