Δένδιας κατά Σαμαρά και «λαϊκιστή» Άδωνι

Δένδιας κατά Σαμαρά και «λαϊκιστή» Άδωνι

Εσωκομματικές βολές Δένδια κατά «λαϊκισμού» και Αντώνη Σαμαρά ρίχνουν νερό στο μύλο της φημολογίας για τις κακές σχέσεις στο εσωτερικό της ΝΔ.

Ο πρώην -επί κυβέρνησης Σαμαρά- υπουργός της ΝΔ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος  σε συγκέντρωση σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας είπε ότι «ο λαϊκισμός έριξε την κυβέρνηση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη το 1990-1993», αφήνοντας σαφείς αιχμές προς τον Αντώνη Σαμαρά.

Όπως πρόσθεσε, αν δεν είχε πέσει τότε η κυβέρνηση Μητσοτάκη, δεν θα ήταν σήμερα η χώρα σε αυτό το σημείο.

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα εν οίκω της ΝΔ, καθώς τόνισε ότι απαιτείται εθνική προσπάθεια, «να συγκρουστούμε με τον λαϊκισμό, κάθετα, απόλυτα, ακόμη και μέσα στο ίδιο μας το σπίτι», καταγράφοντας εμμέσως τη διαφωνία του με το γεγονός ότι η Ν.Δ. ακολουθεί κατά βάση τη γραμμή του Αδωνη Γεωργιάδη, παρουσία του έτερου αντιπροέδρου του κόμματος Κ. Χατζηδάκη, αλλά και άλλων σημαινόντων στελεχών του κόμματος από διάφορες πτέρυγες.

«Για να νικήσουμε τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δεν θα γίνουμε σαν αυτούς. Είμαστε το κόμμα της ευθύνης, των δικαιωμένων μεγάλων εθνικών επιλογών, του ιδρυτή μας Κωνσταντίνου Καραμανλή», πρόσθεσε.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter