Δεξιά της ΝΔ προς Μητσοτάκη: Προς τι οι παροχές αν είστε 7-15 μονάδες μπροστά;

Δεξιά της ΝΔ προς Μητσοτάκη: Προς τι οι παροχές αν είστε 7-15 μονάδες μπροστά;

Με τίτλο «Σανίδα σωτηρίας στην παροχολογία αναζητεί ο Μητσοτάκης – Κατά τ’ άλλα οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας (χα χα χα…)» η ακροδεξιά της Νέας Δημοκρατίας αμφισβητεί τις «δημοσκοπικές επιτυχίες» της κυβέρνησης Μητσοτάκη μέσα από άρθρο στην ιστοσελίδα που εκφράζει τις απόψεις της, το antinews.gr.

Επισημαίνει πως οι τελευταίες παροχές δεν δείχνουν ούτε ότι υπάρχουν χρήματα, ούτε ότι οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίες αλλά απλά πως η κυβέρνηση Μητσοτάκη δίνει «γη και ύδωρ» στους πολίτες που σκοπεύουν να την μαυρίσουν.

Αναρωτιούνται μάλιστα και συμπεραίνουν:

«Αν υπάρχουν χρήματα γιατί δεν μειώνεται κανένας ΦΠΑ μπας και μειωθούν οι τιμές στα προϊόντα των σούπερ μάρκετ, στα φάρμακα ή στις υπηρεσίες;

Δεν κάνουν και καμιά πραγματική αύξηση στους κατώτατους μισθούς αντί για τα ψίχουλα από τον Μάιο, αν οι κάνουλες άνοιξαν;

Η αλήθεια είναι μία: Η κυβέρνηση είναι πανικόβλητη κάθε φορά που κάποια ομάδα του πληθυσμού σηκώνει κεφάλι. Κάθε φορά που μια γκάφα διαδέχεται την άλλη ή κάθε φορά που οι ποιοτικές δημοσκοπήσεις (οι πραγματικές όχι οιfake) δείχνουν κατάρρευση του αφηγήματος της κυβέρνησης.»

Το άρθρο όπως δημοσιεύθηκε στο antinews.gr:

Έγινε ο Τσοβόλας ξανά υπουργός; Είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης… Ανδρέας Παπανδρέου; Είναι ερωτήματα που τίθενται βλέποντας την κυβέρνηση να προσφέρει γη και ύδωρ στους πολίτες που έχουν αρχίσει να τη «μαυρίζουν».

Το «Τσοβόλα δώσ΄ τα όλα» δονείται στο Μαξίμου και όπου Τσοβόλας βλέπε Σταϊκούρας, Σκυλακάκης, Λιβανός και κάθε υπουργός που δίνει αφειδώς χρήμα λες και είμαστε σε προεκλογική περίοδο.

Τώρα σειρά πήραν οι αγρότες οι οποίοι πήραν καμιά 200αριά εκατομμύρια με το που είπαν ότι θα βγουν με τα τρακτέρ στους δρόμους. Και δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι θα έκαναν κινητοποιήσεις τώρα, εξαιτίας του αποτυχημένου υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης κι εκλεκτού του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Μία ημέρα μετά την άρον άρον μείωση στον ΕΝΦΙΑ ήρθε το «δωράκι» στους αγρότες ενώ και ο Σταϊκούρας ούτε λίγο ούτε πολύ μας είπε ότι όσοι πήραν εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ σε επιστρεπτέες προκαταβολές μάλλον δεν θα τα επιστρέψουν πίσω.

Έτσι απλά. Χωρίς κριτήρια, χωρίς αξιολόγηση, χωρίς καν έναν έλεγχο για το αν δικαιούνταν ή όχι κάποιες επιχειρήσεις μέσα στην τούρλα της πανδημίας.

Εκατομμύρια ευρώ ίπτανται πάνω από το Μαξίμου και η εντολή είναι «δώσε και μένα μπάρμπα». Και αυτή η τακτική ακολουθείται ενώ η ίδια η κυβέρνηση διατείνεται ότι δεν θα γίνουν εκλογές πριν από το τέλος της τετραετίας.

Δηλαδή αν πραγματικά γίνουν το 2023 τι θα μοιράσει; Δίνει τώρα τόσα χρήματα που είμαστε 1,5 χρόνο μακριά από τις εκλογές; Μήπως δεν είναι έτσι τα πράγματα;

Κι αν ισχύουν οι δημοσκοπήσεις και η Νέα Δημοκρατία είναι μπροστά 7 και 10 και 15 μονάδες ενώ ο Μητσοτάκης συνεχίζει να είναι «Μωυσής», τότε προς τι οι απίστευτες παροχές;

Γέμισαν τα ταμεία λεφτά και δεν το ξέραμε; Κι αν ναι γιατί δεν μειώνουν τον ειδικό φόρο στα καύσιμα που έχουν φτάσει 2 ευρώ και πάνω η αμόλυβδη;

Αν υπάρχουν χρήματα γιατί δεν μειώνεται κανένας ΦΠΑ μπας και μειωθούν οι τιμές στα προϊόντα των σούπερ μάρκετ, στα φάρμακα ή στις υπηρεσίες;

Δεν κάνουν και καμιά πραγματική αύξηση στους κατώτατους μισθούς αντί για τα ψίχουλα από τον Μάιο, αν οι κάνουλες άνοιξαν;

Η αλήθεια είναι μία: Η κυβέρνηση είναι πανικόβλητη κάθε φορά που κάποια ομάδα του πληθυσμού σηκώνει κεφάλι. Κάθε φορά που μια γκάφα διαδέχεται την άλλη ή κάθε φορά που οι ποιοτικές δημοσκοπήσεις (οι πραγματικές όχι οιfake) δείχνουν κατάρρευση του αφηγήματος της κυβέρνησης.

Η οικονομία ανεβάζει και κατεβάζει κυβερνήσεις, αυτό είναι γνωστό. Και αυτή η κυβέρνηση θα κριθεί κατά κύριο λόγο από την τσέπη του καθενός που θα πάει να ψηφίσει.

Αλλά θα κριθεί και από την αλαζονεία των κυβερνώντων. Θα κριθεί από τις αλλοπρόσαλλες δηλώσεις του Άδωνι στη Βουλή όταν προσπαθεί να δικαιολογήσει τις απίστευτες ανατιμήσεις.

Θα κριθεί από τον Σκυλακάκη – Αντουανέτα που δεν ξέρει ποιοι έχουν αυτοκίνητο στην Ελλάδα και ποιοι πλήττονται από τα πανάκριβα καύσιμα.

Θα κριθεί και από την κατάρρευση των εισοδημάτων η οποία θα φανεί με το τέλος της πανδημίας. Όταν θα αρχίσει η… πανδημία της άδειας τσέπης.

Και τότε δυστυχώς για τη ΝΔ τα πράγματα θα είναι δύσκολα. Και τότε δεν θα μπορούν να τη σώσουν οι επικοινωνιολόγοι, οι στημένες δημοσκοπήσεις και τα καλοταϊσμένα ΜΜΕ που όμως ήδη εγκαταλείπουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter