«Δεύτερες σκέψεις» στο Μαξίμου για τις εμμονές κατά Κασσελάκη

«Δεύτερες σκέψεις» στο Μαξίμου για τις εμμονές κατά Κασσελάκη

Ένα ακόμα λάθος χρεώνουν στον Κυριάκο Μητσοτάκη μερικοί «δικοί του». Και αυτό είναι η εμμονή και οι συνεχείς επιθέσεις κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανου Κασσελάκη. Ίσως αυτός να είναι και ο λόγος που πλέον ο πρωθυπουργός φέρεται να δέχεται εισηγήσεις να «χαμηλώσει» τις επιθέσεις κατά του Στέφανου Κασσελάκη.

Το Μαξίμου, δηλαδή ο πρωθυπουργός, έδρασε με τη συνήθη συνταγή της προσπάθειας ειρωνείας και «δολοφονίας» της προσωπικότητας των αντιπάλων του. Μόνον που οι καιροί άλλαξαν, οι παίκτες άλλαξαν και οι ίδιες τακτικές γυρίζουν μπούμερανγκ. Αλλά και η κοινωνία άλλαξε μετά από πέντε χρόνια Νέας Δημοκρατίας.

Αν προσθέσεις και την αποδοκιμασία της κυβέρνησης από την πλειονότητα της κοινής γνώμης σε μια σειρά χειρισμών και προσπάθειας κουκουλώματος, τα συχνά φάουλ της κυβέρνησης, το «έδαφος» άλλαξε και το ίδιο «παραμύθι» δεν πιάνει.

Έτσι λοιπόν μερικοί του χρεώνουν πως βάζει αυτογκόλ, όπως στο θέμα του Πόθεν Έσχες αφού ο ίδιος ο Μητσοτάκης έχει λερωμένη τη φωλιά του ενώ κανείς λογικός δεν θα περίμενε από τον Κασσελάκη να έχει ανοίξει εταιρεία στην Ελλάδα ενώ ζούσε και είχε επιχειρηματικές δραστηριότητες στις ΗΠΑ.

Εξάλλου δεν είχε και λογαριασμό σε εξωχώρια εταιρεία…

Η προσπάθεια να πλήξουν το προφίλ του με ειρωνείες και εμμονή, ενώ ταυτόχρονα προσπαθούν να παρουσιάσουν τον ΣΥΡΙΖΑ διαλυμένο, δεν συμβαδίζουν και σύμφωνα με ορισμένους δεν κερδίζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Παράλληλα η προσπάθεια να τον μιμηθεί ως persona των κοινωνικών δικτύων με πρότυπα (πετυχημένα) άλλης γενιάς δεν αποδίδει. Αντίθετα δείχνει εμμονή, φόβο και τον καθιστά παράλληλα ισότιμο συνομιλητή.

Μόνον που οι πρωθυπουργικές εμμονές δεν είναι καλός σύμβουλος και λίγοι τολμούν να διαφοροποιηθούν, αν και προβληματίζονται.

Εκτός και αν ο πρωθυπουργός προβληματιστεί διαφορετικά από τις κρυφές δημοσκοπήσεις που δείχνουν τον ΣΥΡΙΖΑ «να παίρνει τα πάνω του».

Διαβάστε επίσης:

Κασσελάκης: «10 στόχοι για την Ευρώπη που μάς αξίζει» – «Η κυβέρνηση Μητσοτάκη ντροπιάζει την Ελλάδα» (Video)

Σκάνδαλο υποκλοπών: «Χαστούκι» σε Μητσοτάκη και στην ιστοσελίδα της ολλανδικής δημόσιας τηλεόρασης – Η αναφορά στο Documento

Η Ντόρα Μπακογιάννη «αδειάζει» όσους πάνε να προστατέψουν τον Ηλία Μίχο – «12 χρονών συναίνεσε;»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter