Δεύτερη δέσμη οικονομικών μέτρων ανακοινώνει η κυβέρνηση

Δεύτερη δέσμη οικονομικών μέτρων ανακοινώνει η κυβέρνηση
Τη δεύτερη δέσμη των οικονομικών μέτρων για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων από την εξάπλωση του κορoνοϊού, θα ανακοινώσουν από κοινού σήμερα στις 12.00, οι υπουργοί Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης και Εργασίας Γιάννης Βρούτσης.

Όπως έγινε γνωστό, οι ανακοινώσεις θα καλυφθούν τηλεοπτικά από την ΕΡΤ που θα τις διανείμει σε όλους τους υπόλοιπους τηλεοπτικούς σταθμούς, ενώ λόγω των μέτρων ανάσχεσης της διάδοσης του κορoνοϊού, δεν θα υπάρχει η δυνατότητα προσέλευσης δημοσιογράφων στην αίθουσα.

Μητσοτάκης: 2 δισεκατομμύρια ευρώ για την στήριξη των επιχειρήσεων

Το απόγευμα της Τρίτης στο δεύτερο διάγγελμά του ο πρωθυπουργός, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην απόφαση του Eurogroup σύμφωνα με την οποία δεν θα ισχύσει για εφέτος το πλεόνασμα του 3,5%, και άρα θα υπάρξει δημοσιονομικός χώρος για την στήριξη του δημόσιου συστήματος Υγείας και της οικονομίας. Ανακοίνωσε ότι η κυβέρνηση θα διαθέσει 2 δισεκατομμύρια ευρώ για την στήριξη των επιχειρήσεων. Έκανε έκκληση στις επιχειρήσεις να μην προχωρήσουν σε απολύσεις, ωστόσο δεν συνέδεσε την ενίσχυσή τους με τον όρο της διατήρησης των θέσεων εργασίας. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter