Δεύτερη ηχηρή παρέμβαση Τσίπρα εντός της εβδομάδας

Δεύτερη ηχηρή παρέμβαση Τσίπρα εντός της εβδομάδας

Για δεύτερη φορά εντός της εβδομάδας (μετά τη συνεδρίαση της ΠΓ την περασμένη Τρίτη) ο Αλέξης Τσίπρας στέλνει μήνυμα στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ ότι μετά το Συνέδριο του κόμματος έρχονται σαρωτικές αλλαγές σε όλα τα επίπεδα και ο ίδιος, αν χρειαστεί, θα ξεπεράσει ακόμη και προσωπικές φιλίες και διαδρομές δεκαετιών.

Συγκεκριμένα, ο πρώην πρωθυπουργός σε συνάντηση που είχε το πρωί με τους ευ4ρωβουλευτές του κόμματος χαρακτήρισε λάθος αυτό που έκανε ο αντιπρόεδρος του ευρωκοινοβουλίου Δημήτρης Παπαδημούλης παρά το γεγονός όπως είπε ότι δεν μπορούν να πεταχτούν έτσι 30 χρόνια διαδρομής του ευρωβουλευτή.

Παράλληλα ο Αλέξης Τσίπρας ξεκαθάρισε στους ευρωβουλευτές ότι μετά το Συνέδριο θα προχωρήσει σε αλλαγές και σε ότι τους αφορά λέγοντας επί λέξει ότι «και οι έξι έχετε λάβει μια εντολή να υπηρετείτε συγκεκριμένες αρχές».

Στην ίδια συνάντηση οι συνάδελφοι του κ. Παπαδημούλη έθεσαν θέμα πολιτικής ζημιάς που υπέστη οι ευρωομάδα του κόμματος αλλά και για το γεγονός ότι δεν ζητήθηκε μια συγνώμη από την πρώτη στιγμή από τον κ. Παπαδημούλη ενώ κάποιοι έθεσαν και θέμα για την Μ.Κ.Ο . στην οποία ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ νοικιάζει τα διαμερίσματα που έχει αγοράσει στο Διοικητικό Συμβούλιο της οποίας συμμετέχουν μεταξύ άλλων ο ομότιμος Καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου του Πανεπιστημίου Αθηνών Αλιβιζάτος Νίκος και η Καθηγήτρια Οικονομικών στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Αντιγόνη Λυμπεράκη.

Η τελευταία ηγούνταν του ψηφοδελτίου Επικρατείας της σύμπραξης Μάνου-Τζήμερου-Βαλλιανάτου «Δράση – Δημιουργία Ξανά» το 2012, ήταν βουλευτής Β΄ Αθήνας με το Ποτάμι το 2019 και είναι ξαδέρφη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter