#DF19 – Αννέτα Καββαδία: Το δίλημμα που αντιμετωπίζει η Ευρώπη είναι: Δημοκρατία ή φασισμός (Video)

#DF19 – Αννέτα Καββαδία: Το δίλημμα που αντιμετωπίζει η Ευρώπη είναι: Δημοκρατία ή φασισμός (Video)

Το δικό της χαιρετισμό στο πλαίσιο του Documento forum με θέμα: Ευρώπη, Σκοτεινή Ήπειρος Ξανά. Φασισμός – Ρατσισμός. Ό,τι «ξεχνάμε» το ξαναζούμε απηύθυνε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αννέτα Καββαδία, που εκπροσωπεί στην εκδήλωση τον Πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση.

Δείτε εδώ live

Βασικό σημείο της ομιλίας της κυρίας Καββαδία ήταν: «Το δίλημμα που αντιμετωπίζει η Ευρώπη είναι: Δημοκρατία ή φασισμός». 

Ξεκινώντας την ομιλία της η κυρία Καββαδία αφού μετέφερε τους θερμούς χαιρετισμούς του προέδρου της Βουλής του Νίκου Βούτση είπε: «Νομίζω ότι είναι σωστότερο να πούμε ότι η ιστορία δεν επαναλαμβάνεται γιατί δεν είναι στατική. Δεν μας διδάσκει μόνο τι συμβαίνει αλλά και τι συνέβη αυτή τη στιγμή». 

Παράλληλα, η κυρία Καββαδία επισήμανε ότι «ο κίνδυνος δεν είναι η ανάδυση μεγάλων φασιστικών κινημάτων στην Ευρώπη αλλά του φασισμού σε νέα μορφή. Ο εξτρεμισμός και ο εθνικισμός είναι τέρατα που εκτρέφονται από την ανθρώπινη δυστυχία. Η απάντηση στο φασισμό είναι η Αριστερά. Μια Αριστερά που θα αφουγκραστεί την κοινωνία».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter