#DF19 – Κώστας Βαξεβάνης: Αφού ξέρουμε πως γράφεται η ιστορία ας μην την αφήσουμε να εξελιχθεί ως φάρσα (Video)

#DF19 – Κώστας Βαξεβάνης: Αφού ξέρουμε πως γράφεται η ιστορία ας μην την αφήσουμε να εξελιχθεί ως φάρσα (Video)

Την ημερίδα του Documento με θέμα: Ευρώπη, Σκοτεινή Ήπειρος Ξανά. Φασισμός – Ρατσισμός. Ό,τι «ξεχνάμε» το ξαναζούμε, ολοκλήρωσε ο Κώστας Βαξεβάνης, ευχαριστώντας τους δεκάδες χιλιάδες αναγνώστες του Documentonews που παρακολούθησαν το forum.

«Θέλω να ευχαριστήσω τους δεκάδες χιλιάδες αναγνώστες του Documentonews.gr που μας παρακολουθούν και τροφοδοτούν το μυαλό και τις σκέψεις μας», ανέφερε χαρακτηριστικά και συνέχισε αποκαλύπτοντας το όνειρό του:

«Το δικό μου όνειρο μου, από όταν άνοιξε η εφημερίδα, είναι να έχουμε δυνατότητα παρέμβασης στην επικαιρότητα και την πολιτική, όπως έγινε και σήμερα. Να μπολιάσουμε την κοινωνία με τις συζητήσεις μας».

«Μας έχουν βάλει εδώ και περισσότερα από δύο χρόνια σε έναν αέναο πόλεμο με μηνύσεις και αγωγές. Όσο γελοίες και να είναι οι πλευρές και οι συνιστώσες αυτού του πολέμου, εμείς θα τα καταφέρουμε», είπε με βεβαιότητα.

«Όταν οι φασίστες σχεδιάζουν -και όχι ο Θεός- μέσα από ανοησίες και επικίνδυνες θεωρίες η ζωή έχει τον τρόπο τη για να ξεκαθαρίσει τα πράματα. Αφού ξέρουμε πως γράφεται η ιστορία ας μην την αφήσουμε να εξελιχθεί ούτε ως φάρσα ούτε ως ιστορία», σημείωσε με νόημα.

Κλείνοντας την ομιλία του ο Κώστας Βαξεβάνης, προανήγγειλε ότι θα υπάρξουν και άλλες ημερίδες το προσεχές διάστημα από το Documento με θέματα όπως η κεντροαριστερά και η δημοσιογραφία στο απόσπασμα

«Ευχαριστούμε που μείνατε μαζί μας αυτές τις ώρες, καλό σας βράδυ», είπε κατεβαίνοντας από το βήμα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter