#DF19 – Στέλιος Κούλογλου: Συγχωροχάρτι Μητσοτάκη στη Χρυσή Αυγή (Video)

#DF19 – Στέλιος Κούλογλου: Συγχωροχάρτι Μητσοτάκη στη Χρυσή Αυγή (Video)

Για συγχωροχάρτι του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη απέναντι στη Χρυσή Αυγή έκανε λόγο κατά την ομιλία του στο Documento forum με θέμα: Ευρώπη, Σκοτεινή Ήπειρος Ξανά. Φασισμός – Ρατσισμός. Ό,τι «ξεχνάμε» το ξαναζούμε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιος Κούλογλου.

«Τον Ιούνιο του 2017 ο κ. Μητσοτάκης είπε στην εφημερίδα Politico στις Βρυξέλλες πως για τη βία στην Ελλάδα υπεύθυνη είναι η Αριστερά ξεχνώντας τι είχε συμβεί στην Ελλάδα και δίνοντας με αυτό τον τρόπο συγχωροχάρτι στη Χρυσή Αυγή» σημείωσε.

«Ήδη πέρυσι τον Μάρτιο συνελήφθη μια ομάδα ακροδεξιών, που προέρχονταν από την ΧΑ, οι οποίοι προετοίμαζαν βομβιστικές επιθέσεις. Τον Ιανουάριο του 2018 τέσσερα μέλη ακροδεξιάς ομάδας συνελήφθησαν για τη βομβιστική επίθεση με εκρηκτικό-εμπρηστικό μηχανισμό που έγινε στις 29 Αυγούστου 2017 στο αναρχικό στέκι «Φαβέλα» στον Πειραιά.

Όπως ανέφερε ο κ. Κούλογλου, το ίδιο φαινόμενο παρουσιάστηκε με ομάδες νεοναζί και σε άλλες χώρες.

«Όταν βλέπουν ότι δεν μπορούν να συγκινήσουν τα πλήθη και ότι η πολιτική τους παρουσία είναι περιορισμένη, τότε περνούν στην τρομοκρατία. Στην Γερμανία μια ομάδα που αποσχίστηκε από τους νεοναζί δημιούργησε μια τρομοκρατική οργάνωση που σκότωσε εννέα μετανάστες, μεταξύ των οποίων έναν Έλληνα, και έναν αστυνομικό, μόνο και μόνο επειδή δεν τους άρεσε το χρώμα του δέρματός τους. Παρόμοιες ομάδες συνελήφθησαν πρόσφατα στη Γερμανία και τη Γαλλία.

Ο Μιχαλολιάκος έβαζε τη δεκαετία του 70 βόμβες σε κινηματογράφους της Αθήνας, που είχαν τραυματίσει σοβαρά ανθρώπους. Είχε συλληφθεί και φυλακιστεί για αυτό. Άρα υπάρχει και προϊστορία και τεχνογνωσία» σημείωσε ο κ. Κούλογλου. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter