«Δηλητηριώδες» σχόλιο Θεοδωράκη για Φωτήλα

«Δηλητηριώδες» σχόλιο Θεοδωράκη για Φωτήλα

Ο Σταύρος Θεοδωράκης αποδοκίμασε με ανάρτησή του στο Facebook, την ένταξη του πρώην βουλευτή του Ποταμιού, Ιάσωνα Φωτήλα, στη ΝΔ.

«Δεν θα μοιάσουμε στο τέρας που πολεμάμε. Το σκαρί έχει υποστεί πολλές ζημιές, αλλά έτσι είναι όταν ταξιδεύεις σε αχαρτογράφητα νερά. Θα ξαναβγούμε στα ανοιχτά. Σας το υπόσχομαι», δεσμεύτηκε προς τα υπόλοιπα στελέχη του κόμματος.

Ανέφερε ακόμη, ότι την προηγούμενη βδομάδα ήταν ένας άλλος βουλευτής, σε διαφορετικό κόμμα κι ίσως αύριο να ακολουθήσει και κάποιος τρίτος.

«Θλίψη. Θυμάμαι τις περιοδείες μαζί τους. Δεν θυμάμαι εκείνους στις περιοδείες. Θυμάμαι όμως τους εθελοντές, το πάθος τους και την προσπάθειά τους να τους βγάλουν βουλευτές. Να ανοίγουν τις πόρτες και να τους συστήνουν. Θυμάμαι και τη διαβεβαίωση. “Αν κάτι τσακίσει και διαφωνήσω θα φύγω και θα αφήσω την έδρα μου στον επόμενο”. Δεν διαφώνησαν. Απλά ένιωσαν ανασφάλεια και πήγαν -όπως είπε ένας από αυτούς- “κάπου σίγουρα”. Και τώρα, νιώθουν την ανάγκη να ευχαριστήσουν μόνο τους αρχηγούς που τους δέχτηκαν. Ούτε μια λέξη για όλους αυτούς που τους έβγαλαν βουλευτές. Μόνο “ευχαριστώ το νέο μου αρχηγό”. Και μετά, όταν έρθουν οι προεκλογικές μέρες θα τους ακούσετε να λένε “για την Ελλάδα που πρέπει να αλλάξει”. Πώς να αλλάξει η έρμη αν δεν αλλάξουμε εμείς; Αν η πολιτική παραμείνει καριέρα χωρίς αρχές. Αν ο σκοπός αγιάζει τα μέσα, για βουλευτές και για αρχηγούς. Δεν θα τους πω τίποτε άλλο. Να αναλογιστούν όμως ποιο είναι το μήνυμα που στέλνουν στους πολίτες», τόνισε.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter