Δήλωση αγγαρείας και βαριεστιμάρας από Καραμανλή

Με μια δήλωση που σε πολλά έμοιαζε με αυτή που είχε κάνει και στο προηγούμενο συνέδριο ο Κώστας Καραμανλής, εισερχόμενος στο 12ο συνέδριο της ΝΔ, «έσπασε» την πολύχρονη σιωπή του.

Να σημειωθεί ότι στην δήλωση (κομματικής αγγαρείας) του τέως πρωθυπουργού δεν υπάρχει καμία αναφορά στον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη.

Αναλυτικά η δήλωση Καραμανλή:

«Μπαίνουμε στην τελική ευθεία μιας κρίσιμης εκλογικής αναμέτρησης. Στόχος μας είναι μια ευρύτατη κοινωνική πλειοψηφία.

Διακυβέρνηση ισχυρή και σταθερή με ορίζοντα τετραετίας. Κυβέρνηση που θα υπηρετεί και θα υπερασπιστεί τα εθνικά συμφέροντα αποτελεσματικά σε ένα ολοένα και πιο αβέβαιο διεθνές περιβάλλον.

Κυβέρνηση που θα οδηγήσει τη χώρα σε επενδυτική και αναπτυξιακή ανάκαμψη, που θα στηρίξει έμπρακτα τους κοινωνικά ασθενέστερους που επλήγησαν περισσότερο και άδικα τα χρόνια της κρίσης. Την προοπτική αυτή μόνο η δική μας παράταξη μπορεί να την διασφαλίσει και σε αυτό τον μεγάλο αγώνα, όλοι είμαστε στην πρώτη γραμμή»

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.