Σχετικά με την προσφυγή της ομάδας

Δήλωση Μπουτάρη για Ηρακλή: Ερωτηματικά για τις διαθέσεις των δικαστών

«Αίτημά μου ως δήμαρχος της Θεσσαλονίκης, δεν θα μπορούσε ποτέ να είναι η διακριτική ή άνιση μεταχείριση υπέρ ομάδας της πόλης μας. Είναι όμως απαίτησή μου να τηρηθεί ο νόμος», δήλωσε ο Γιάννης Μπουτάρης σχετικά με την προσφυγή της ομάδας του Ηρακλή στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ

«Από τα πρακτικά της εκδίκασης της προσφυγής του Ηρακλή που διέρρευσαν στον Τύπο, προκαλούν ερωτηματικά οι διαθέσεις των δικαστών να ενημερωθούν για το πώς θα πορευθεί η ομάδα του Ηρακλή στο μέλλον. Αντικείμενο της συγκεκριμένης προσφυγής είναι το αν προβλέπεται υποβιβασμός στην προκήρυξη του πρωταθλήματος για μη αδειοδοτημένη ομάδα. Και μόνον αυτό. Η ανησυχία για τη μελλοντική ικανότητα του Ηρακλή να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις του, είναι μία δίκαιη ανησυχία, η οποία όμως αφορά την οικογένεια και διοίκηση του Ηρακλή και σε καμία περίπτωση την τρέχουσα διαδικασία», επισήμανε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.