Δήλωση Πολάκη για τη δίκη της ΧΑ: ΟΙ ΝΑΖΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ!

Δήλωση Πολάκη για τη δίκη της ΧΑ: ΟΙ ΝΑΖΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ!

«Όσο πλησιάζει η δικαστική ετυμηγορία για την εγκληματική ναζιστική συμμορία της Χρυσής Αυγής, την ώρα δηλαδή που το αίσθημα όλου του δημοκρατικού κόσμου αναζητά δικαίωση, τόσο εκδηλώνονται οι φοβικές αντιδράσεις της συμμορίας, με έντονη «νυχτερινή» δράση», αναφέρει ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης εν αναμονή της απόφασης για τη Χρυσή Αυγή. 

Ο ίδιος επισημαίνει: 

«Πώς όμως να μην αποθρασύνονται οι ένοχοι, όταν μέσα στον ίδιο το «ναό της Δημοκρατίας», εκτυλίσσεται λίγες μόνο μέρες πριν το όνειδος για την ΝΔ και προσωπικά για τον ίδιο τον Πρόεδρο της Βουλής κ. Τασούλα, ο διορισμός ως μετακλητής υπαλλήλου στη Βουλή της πρ. βουλευτή Ζαρούλια, συζύγου του Ν. Μιχαλολιάκου και υπόδικης για την ίδια υπόθεση.»

Για να καταλήξει: 

«ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ. ΟΙ ΝΑΖΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ!»

Διαβάστε την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη: 

Δήλωση του βουλευτή Χανίων του #ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Παύλου Πολάκη (Παύλος Πολάκης / Pavlos Polakis) για την δίκη της ΧΑ:

«Όσο πλησιάζει η δικαστική ετυμηγορία για την εγκληματική ναζιστική συμμορία της Χρυσής Αυγής, την ώρα δηλαδή που το αίσθημα όλου του δημοκρατικού κόσμου αναζητά δικαίωση, τόσο εκδηλώνονται οι φοβικές αντιδράσεις της συμμορίας, με έντονη «νυχτερινή» δράση.

Πώς όμως να μην αποθρασύνονται οι ένοχοι, όταν μέσα στον ίδιο το «ναό της Δημοκρατίας», εκτυλίσσεται λίγες μόνο μέρες πριν το όνειδος για την ΝΔ και προσωπικά για τον ίδιο τον Πρόεδρο της Βουλής κ. Τασούλα, ο διορισμός ως μετακλητής υπαλλήλου στη Βουλή της πρ. βουλευτή Ζαρούλια, συζύγου του Ν. Μιχαλολιάκου και υπόδικης για την ίδια υπόθεση.

Ο ελληνικός λαός βέβαια έβγαλε ήδη από τις εκλογές την ετυμηγορία του, βγάζοντας την Χ.Α. εκτός Βουλής, ενώ το ίδιο καλείται να κάνει την Τετάρτη με τη μαζική του παρουσία στο Εφετείο.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ. ΟΙ ΝΑΖΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ!»

https://www.facebook.com/photo?fbid=2706572392919558&set=a.1386435318266612

Δήλωση του βουλευτή Χανίων του #ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Παύλου Πολάκη (Παύλος Πολάκης / Pavlos Polakis) για την δίκη…

Gepostet von Παυλος Πολακης am Montag, 5. Oktober 2020

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter