ΔΗΜΑΡ, Ποτάμι, Πειραιώς και βουρ για το Ευρωκοινοβούλιο η Μάρκου (για φέτος τουλάχιστον…)

ΔΗΜΑΡ, Ποτάμι, Πειραιώς και βουρ για το Ευρωκοινοβούλιο η Μάρκου (για φέτος τουλάχιστον…)

Όπου γης και πατρίς για την Κατερίνα Μάρκου. Αυτό το μάθαμε ένα χρόνο πριν όταν και προσχώρησε στη Νέα Δημοκρατία, με την οποία όπως ανακοίνωσε η ίδια μέσω των social media, κατεβαίνει υποψήφια ευρωβουλευτής. 

Η γαλάζια πια – για τον τελευταίο χρόνο τουλάχιστον για πιο μετά δεν ξέρουμε – βουλευτής, από τότε που προσχώρησε στη ΝΔ, έχει αποδειχθεί βασιλικότερη του βασιλέως και αυτό ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θα μπορούσε να μην το εκτιμήσει. 

Έτσι λοιπόν, την επιβράβευσε δίνοντάς της το… χρίσμα του για το ψηφοδέλτιο των ευρωεκλογών.

Από ΔΗΜΑΡ, Ποτάμι, από Ποτάμι Πειραιώς και βουρ για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο…

Αναλυτικά η ανάρτηση της Κατερίνας Μάρκου

«Πλώρη» για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο βάζει η βουλευτίνα της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνα Μάρκου, όπως ανακοίνωσε η ίδια μέσω Twitter ζητώντας τη στήριξη του κόσμου.

Το χρίσμα δόθηκε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος «μου έκανε την τιμή να με συμπεριλάβει στο ευρωψηφοδέλτιο νίκης της παράταξης», έγραψε στην ανάρτησή της η «γαλάζια» βουλευτίνα.

«Αγαπητές φίλες και φίλοι,

Ευχαριστώ τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη για την τιμή που μου έκανε να με συμπεριλάβει στο ευρωψηφοδέλτιο νίκης της παράταξης.

Το διακύβευμα αυτών των ευρωεκλογών είναι μεγάλο. Όχι μόνο γιατί η στρατηγική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ και της πολιτικής του πρέπει να είναι καθολική και καθοριστική. Αλλά και γιατί η Ευρώπη, στην οποία ανήκουμε, έχει σήμερα περισσότερο παρά ποτέ ανάγκη από τη δύναμη και την ενεργή συμβολή των πολιτών για να μετασχηματιστεί και η ίδια σε μία σφριγηλή κοινωνική, οικονομική και πολιτική Ένωση ανάπτυξης και αλληλεγγύης.

Η Νέα Δημοκρατία είναι σταθερά η ευρωπαϊκή παράταξη της λογικής και του αυτονόητου, η μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί να φέρει νέα πνοή στον τόπο και να δώσει στους νέους και τις νέες μας τις ευκαιρίες που τους αξίζουν στη ζωή.

Ελπίζω και προσβλέπω στη στήριξή σας στην προσπάθειά μου αυτή και δεσμεύομαι να τιμήσω την εμπιστοσύνη σας.

Με εκτίμηση,

Κατερίνα Μάρκου

υποψήφια Ευρωβουλευτής – Νέα Δημοκρατία»

https://www.facebook.com/markoukaterina/photos/a.283896918364660/2095569603864040/?type=3&theater

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter