Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper

Δημαρχείο Μεσολογγίου: Πολίτες κάνουν ντου για το νερό

Κάτοικοι του Αιτωλικού με αυτοκίνητα και με λεωφορείο έφτασαν σήμερα το πρωί στο Δημαρχείο Μεσολογγίου με σκοπό να δουν τον Δήμαρχο Μεσολογγίου κ.Νίκο Καραπάνο και να ενημερωθούν από τον ίδιο για το νερό στο Αιτωλικό.

Οι κάτοικοι ζητούσαν να κατεβεί ο Δήμαρχος και να κάνει ενημέρωση σε όλους . Η ένταση προκλήθηκε όταν η επιτροπή ανέβηκε στο γραφείο του Δημάρχου να καταθέσει τα αίτημα τους. Ο Δήμαρχος κ.Νίκος Καραπάνος τους ζήτησε να κάτσουν στο γραφείο να μιλήσουν αλλά η επιτροπή του ζήτησε να κατέβει να μιλήσει σε όλους.

Σε αυτό το διάστημα οι κάτοικοι μη ξέροντας ότι ο Δήμαρχος θα κατέβει να τους μιλήσει προσπάθησαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό όπως και τα κατάφεραν.Την εισβολή τους στο Δημαρχείο την σταμάτησε η ίδια η επιτροπή η οποία τους ενημέρωσε ότι ο Δήμαρχος κατεβαίνει να μιλήσει σε όλους.

Πράγματι μετά από λίγα λεπτά ο Δήμαρχος Μεσολογγίου τους ενημέρωσε για τις εξελίξεις σχετικά με το νερό όπως επίσης τους είπε ότι μόλις έχει στα χέρια του τις επίσημες ανακοινώσεις από τους επιστήμονες που κάνουν έλεγχο στο νερό σε συγκέντρωση στο Αιτωλικό.

Μετά οι κάτοικοι πήγαν στα γραφεία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας όπου συναντήθηκαν και συνομίλησαν με την κ. Χριστίνα Σταρακά.

Πηγή: www.onairnews.gr

Σχόλια

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.