Δήμαρχος Βόλβης: Η κυβέρνηση μας διαβεβαίωσε για όχι άλλους πρόσφυγες

Δήμαρχος Βόλβης: Η κυβέρνηση μας διαβεβαίωσε για όχι άλλους πρόσφυγες

Ο δήμαρχος Βόλβης, Διαμαντής Λιάμας, πήρε διαβεβαιώσεις από την κυβέρνηση σχετικά με την εγκατάσταση προσφύγων στις τουριστικές περιοχές του δήμου.

Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων που είχε στην Αθήνα ο δήμαρχος Βόλβης με τον υπουργό Εσωτερικών, Τάκη Θεοδωρικάκο, τον Ειδικό Γραμματέα Πρώτης Υποδοχής του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, Μάνο Λογοθέτη και τον γενικό γραμματέα Εσωτερικών και Οργάνωσης, Μιχάλη Σταυριανουδάκη, κατάφερε να λάβει διαβεβαιώσεις για το θέμα των προσφύγων.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο, τόσο ο υπουργός, όσο και ο γενικός γραμματέας, δεσμεύτηκαν ότι δεν θα κατευθυνθούν άλλοι πρόσφυγες σε ενοικιαζόμενα δωμάτια και ξενοδοχεία του Στρυμονικού κόλπου και πως παράλληλα θα μετακινηθούν και τα περίπου 250 άτομα, που διαμένουν σήμερα στην περιοχή των Βρασνών και της Ασπροβάλτας.

Ο κ.Λιάμας ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, διότι με δική του παρέμβαση έγιναν οι συναντήσεις και δόθηκε λύση στο θέμα, σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ. Ο δήμαρχος, με την επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη, έχει προγραμματίσει για απόψε συνάντηση με αντιπροσωπεία των κατοίκων, προκειμένου να τους ενημερώσει για τα αποτελέσματα των επαφών που είχε με τα κυβερνητικά στελέχη.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter