Δήμαρχος του Περού έγινε viral – Έσπασε την καραντίνα και για να μη συλληφθεί παρίστανε τον… νεκρό (Video)

Δήμαρχος του Περού έγινε viral – Έσπασε την καραντίνα και για να μη συλληφθεί παρίστανε τον… νεκρό (Video)

Το γύρο του κόσμου κάνει η φωτογραφία του δημάρχου της πόλης Τανταρά του Περού ο οποίος σκαρφίστηκε έναν περίεργο τρόπο για να μην συλληφθεί επειδή παραβίασε το lockdown που έχει επιβληθεί.

Ο δήμαρχος της πόλης βγήκε με τους φίλους του για να πιες μερικά ποτά και να γιορτάσει παρά την καραντίνα. Όταν οι αστυνομικοί πήγαν να τον συλλάβουν βρήκαν τον δήμαρχο Jaime Rolando Urbina Torres να είναι ξαπλωμένος σε ένα… ανοιχτό φέρετρο να προσποιείται τον νεκρό, να φορά προστατευτική μάσκα και να έχει τα μάτια του κλειστά.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, οι αστυνομικοί ανέφεραν ότι ο δήμαρχος παραβίασε τα μέτρα της καραντίνας για να πιει ποτά μαζί με φίλους του και πως την ώρα που τον συνέλαβαν ήταν μεθυσμένος.

Όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα δεν είναι ξεκάθαρο πού έπιναν αυτός και οι φίλοι του ή γιατί υπήρχαν ανοιχτά φέρετρα στον χώρο ωστόσο, σύμφωνα με τη Daily Mail, ο δήμαρχος ήταν μεθυσμένος όταν συνελήφθη. 

Οι κάτοικοι της πόλης είχαν κατηγορήσει τον Jaime Rolando Urbina Torres ότι δεν παίρνει στα σοβαρά την πανδημία του κορονοϊού και ότι δεν έχει λάβει κανένα μέτρο για να προστατεύσει τους δημότες του.

https://www.youtube.com/watch?v=ikq5ksSWdHY

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter