Δημήτρης Λιγνάδης: Τον έδιωξαν από δραματική σχολή για ανάρμοστη συμπεριφορά

Δημήτρης Λιγνάδης: Τον έδιωξαν από δραματική σχολή για ανάρμοστη συμπεριφορά

Ο πρώην διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου Δημ. Λιγνάδης φαίνεται ότι έχει παρελθόν σε ανάρμοστη συμπεριφορά, καθώς, σύμφωνα με το «Πρώτο Θέμα» εκδιώχτηκε γι αυτό το λόγο από τη δραματική σχολή «Ίασμος» που ίδρυσε πριν από 36 χρόνια ο αξέχαστος Βασίλης Διαμαντόπουλος

Το περιστατικό επιβεβαίωσαν στην εφημερίδα ο γιος του ιδιοκτήτη του σχολής και ηθοποιός Γιώργος Αμούτζας, καθώς και η ηθοποιός και απόφοιτη της ίδιας σχολής Αρτεμις Αστεριάδη.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες την περίοδο 2015-2016, ο Δ. Λιγνάδης που δίδασκε αρχαίο δράμα, προέτρεπε τους μαθητές του να συζητούν σεξουαλικά θέματα και συμπεριφορές, κάτι που ενόχλησε τους φοιτητές, οι οποίοι αναγκάστηκαν να το αναφέρουν στον ιδιοκτήτη της σχολής. Συγκεκριμένα, αντιπροσωπεία μαθητών ανέφερε τα όσα τους έλεγε ο Δημήτρης Λιγνάδης εν ώρα μαθήματος και λέγοντάς του χαρακτηριστικά ότι δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση και πως κάποιοι σπουδαστές έχουν ενοχληθεί ιδιαίτερα απ’ αυτές τις συζητήσεις.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Δημήτρης Λιγνάδης δεν ήταν ο μοναδικός καθηγητής που εκδιώχθηκε για ανάρμοστη συμπεριφορά προς τους μαθητές της σχολής, καθώς ανάλογο περιστατικό συνέβη και με έναν ακόμη πολύ γνωστό ηθοποιό.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter