Δήμος Βερύκιος Vs Νίκη Τζαβέλα: Απάντηση με νόημα του δημοσιογράφου με μπηχτές και ονόματα (Photo)

Δήμος Βερύκιος Vs Νίκη Τζαβέλα: Απάντηση με νόημα του δημοσιογράφου με μπηχτές και ονόματα (Photo)

Με το γάντι σφάζει την Νίκη Τζαβέλα ο δημοσιογράφος Δήμος Βερύκιος με αφορμή ένα … “ουδέν σχόλιον” που τελικώς έκανε η κυρία Τζαβέλα. Θυμίζει τις υπόγειες σχέσεις της με μιντιάρχες και πώς προσπαθούσαν να την επιβάλλουν, αναφέροντας μάλιστα και ονόματα. Απορία προκαλεί το ειρωνικά μειλίχιο ύφος της ανάρτησης ενός δημοσιογράφου που μας έχει συνηθίσει σε «εκρήξεις».

Αφορμή για το ξέσπασμα του δημοσιογράφου είναι η ανάρτηση της πρώην ευρωβουλευτού της ΝΔ με τίτλο “ουδέν σχόλιον” (αγγλιστί) και τη σέλφι του Βερύκιου από ένα τραπέζι  που παρακάθησε με τον “Ξενοφώντα Γαβριηλίδη που τυγχάνει να είναι και γιατρός του Πάνου Καμμένου και του Τάκη Μπαλτάκου”.

Διαβάστε την εκτενή ανάρτηση του Δήμου Βερύκιου: 

Τι δεν καταλαβαίνει η κυρία Νίκη;

Αγαπητή Κυρία Νίκη,Καταρχάς σας ευχαριστώ που παρακολουθείτε την δημοσιογραφική περπατησιά μου, γεγονός που με γεμίζει χαρά αλλά και άγχος διότι σας θεωρώ (χωρίς καμία δόση ειρωνείας) ως μία Δυναμική Γυναικεία Παρουσία στο προσκήνιο και κυρίως στο παρασκήνιο της Επιχειρηματικής και Πολιτικής ζωής του τόπου με απίστευτες διασυνδέσεις στο Εξωτερικό.

Αν και μέχρι σήμερα δεν είχα την τύχη να συμπεριληφθώ σε κάποια από τις Δημοσιογραφικές Ομάδες που κατά καιρούς έχετε συγκροτήσει αναλόγως με την Αποστολή σας, πάντα σας παρακολουθώ και ποτέ δεν σας προσπερνώ διότι ξέρω πως ό,τι λέτε και γράφετε, όποια παρέμβαση και να κάνετε, είναι Ειδικού Σκοπού.

Ακόμη έχω στα αφτιά μου τα λόγια του Επιτίμου παρουσία του Γιάννη: «Την Νίκη να την προσέχεις. Είναι σοβαρή Κυρία. Έχει απίστευτες διασυνδέσεις, θέλω να την στηρίξεις για να την βάλουμε στη Βουλή…»

Ακόμη έχω στα αφτιά μου το πρόσταγμα του Μίνου στον Γιώργο: «Την Νίκη την θέλω στην Ευρωβουλή…» 

Ακόμη δεν μπορώ να καταλάβω το πώς κατάφερε η Νίκη να μπάσει στο Καπιτώλιο τον γιο του θεωρητικού του Παγκόσμιου Κομμουνιστικού Κινήματος!Γι’ αυτό πάντα με σεβασμό παίρνω τοις μετρητοίς τις δημόσιες παρεμβάσεις σας μέσω των social media. Αγαπητή κυρία Νίκη Ωστόσο θεωρώ ότι η παραπάνω ανάρτησή σας είναι “μια σταγόνα πετρελαίου στο βάζο με το μέλι”, oπως λέει και μια ρωσική παροιμία. Έχει στόχο να σπείρει ζιζάνια. 

Από το σύντομο, πέρασμα σας στο ΛΑΟΣ είδατε ότι οι ιδιοκτήτες των διαμερισμάτων της δεξιάς πτέρυγας της “Γαλάζιας Πολυκατοικίας” παραδόξως με συμπαθούν όπως άλλωστε και οι ενοικιαστές του ρετιρέ της ίδιας πολυκατοικίας.

Σας θέτω το ερώτημα:- Ως ιέρεια των Δημοσιών Σχέσεων, εάν ο Μικροβιολόγος σας τύγχανε να είναι και ο γιατρός του Τσίπρα, της Φώφης ή άλλων ιδεολογικών αντιπάλων σας και σας προσκαλούσε στην ονομαστική του εορτή θα κάνατε κάτι διαφορετικό από αυτό που έκανα εγώ; 

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, παραβρέθηκα στο τραπέζι του γιατρού Ξενοφώντα Γαβριηλίδη που τυγχάνει να είναι και γιατρός του Πάνου Καμμένου και του Τάκη Μπαλτάκου; Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο…

Ωστόσο ειλικρινά θα ήθελα να μάθω ότι στο Παρασκήνιο κάνατε ότι έκανε ο αείμνηστος Μίνως για σας, που σας έστειλε στην Ευρωβουλή! 

Νομίζω ότι είστε ο Ιδανικός Άνθρωπος να ενώσει την γαλάζια πολυκατοικία και όχι να την διαλύσει… Δήμος Βερύκιος

https://www.facebook.com/dverikios/photos/a.474731812681203/1206844902803220/?type=3&theater

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter