Δήμος Θεσσαλονίκης: Ο Zέρβας διέγραψε τον Τσαβλή για τον εμβολιασμό συγγενών του

Δήμος Θεσσαλονίκης: Ο Zέρβας διέγραψε τον Τσαβλή για τον εμβολιασμό συγγενών του

«Hχηρό μήνυμα ενότητας αλλά συγχρόνως και μηδενικής ανοχής απέναντι σε ενέργειες που αντιβαίνουν το πλαίσιο των αρχών που ακολουθεί η διοικούσα παράταξη» έστειλε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, απευθυνόμενος προς τα μέλη της ομάδας του, που συνεδρίασε σήμερα το πρωί με θέμα τη διαγραφή από τους κόλπους της του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Δρόσου Τσαβλή, μετά από την εμπλοκή του ονόματός του στην υπόθεση με τους εμβολιασμούς στο ίδρυμα Άγιος Παντελεήμονας.

Τα μέλη της διοικούσας παράταξης αποφάσισαν ομοφώνως υπέρ της διαγραφής του Δρόσου Τσαβλή, ενώ ο ίδιος είχε δηλώσει ότι θα ψήφιζε λευκό.

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης στην κεντρική τοποθέτησή του επεσήμανε πως πρόκειται και για τον ίδιο για μια πολύ οδυνηρή διαδικασία. Ο κ. Ζέρβας έδωσε για ακόμη μία φορά στον Δρόσο Τσαβλή την ευκαιρία να παραιτηθεί από την Προεδρία του Δημοτικού Συμβουλίου, με τον ίδιο ωστόσο να αρνείται εκ νέου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κωνσταντίνος Ζέρβας ξεκαθάρισε σε όλους τους τόνους ότι πρόκειται για ζήτημα αρχής, διερωτώμενος γιατί ο κ. Τσαβλής επέλεξε να εμβολιάσει συγγενικά του πρόσωπα αντί για παράδειγμα να καλέσει να εμβολιαστεί το προσωπικό βάρδιας είτε της καθαριότητας είτε της δημοτικής αστυνομίας.

“Πορευόμαστε όλοι μαζί. Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας”, φέρεται να είπε ο Κωνσταντίνος Ζέρβας, ολοκληρώνοντας την τοποθέτησή του στη συνεδρίαση της διοικούσας παράταξης.

Πηγή: thestival.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter