Δημόσια συγγνώμη εντός δύο ημερών ζητά με εξώδικο η Μαρία Σπυράκη από τον Πάνο Καμμένο

Δημόσια συγγνώμη εντός δύο ημερών ζητά με εξώδικο η Μαρία Σπυράκη από τον Πάνο Καμμένο

Δημόσια συγγνώμη εντός δύο ημερών ζητά η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Μαρία Σπυράκη από τον υπουργό Άμυνας, Π. Καμμένο στο εξώδικο που έστειλε εναντίον του ύστερα από το tweet του υπουργού.

Σε διαφορετική περίπτωση απειλεί με αγωγή. Στο εξώδικο η Μαρία Σπυράκη κατηγορεί τον Πάνο Καμμένο για συκοφάντηση και στοχοποίησή της, ενώ κάνει λόγο και για παραποίηση της φωτογραφίας που ο υπουργός Άμυνας ανήρτησε στην οποία εμφανίζεται η ίδια με τον κ. Τσοχατζόπουλο.

«Όπως πολύ καλά γνωρίζετε, η φωτογραφία που δολίως χρησιμοποιήσατε προκειμένου να διαστρεβλώσετε τα γεγονότα και να με συνδέσετε ηθικά και επαγγελματικά με ένα πρόσωπο που έχει καταδικασθεί, αποτελεί απόσπασμα μόνο φωτογραφίας από δημοσιογραφική αποστολή.

Στην ολόκληρη φωτογραφία, την οποία έχω στην κατοχή μου, απεικονίζονται πλήθος άλλων συναδέλφων και δη επιφανών, γεγονός που αποκρύψατε για τους άνωθι λόγους», υποστηρίζει, μεταξύ άλλων η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ.

«Συνοδεύσατε την ανάρτηση σας αυτή με μία παλαιά κοινή φωτογραφία εμού και του κ. Τσοχατζόπουλου, προφανώς υπονοώντας την ανάμειξή μου στο σκάνδαλο νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα αφορώσα εξοπλιστικά προγράμματα κατά την περίοδο που διατέλεσε ο ίδιος Υπουργός Άμυνας, πράξη για την οποία ο ίδιος καταδικάστηκε».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter