Δημοσιεύματα συνδέουν τη μεταφορά ανεμογεννητριών από την Τήνο με το σπίτι του Μητσοτάκη

Δημοσιεύματα συνδέουν τη μεταφορά ανεμογεννητριών από την Τήνο με το σπίτι του Μητσοτάκη

Σαφείς αιχμές για την εξαίρεση ανεμογεννητριών από την Τήνο, αφήνουν δημοσιεύματα από τις Κυκλάδες. 

Συγκεκριμένα, με απόφαση που αναρτήθηκε στη Διαύγεια, τροποποιείται η υπ’ αρ. 177360/18.12.2014 απόφασης του Υπουργού Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, του σχετικού με το θέμα έργου, η οποία αφορά: α) στη μείωση του αριθμού των αιολικών πάρκων από εννέα (9) σε επτά (7), εξαιρείται το ΑΣΠΗΕ «ΒΟΥΡΛΑΣ Α.Ε.» και το «ΓΚΑΓΚΑΡΗ Α.Ε. », στη νήσο Νάξο και στην Τήνο αντίστοιχα. Ωστόσο, δημοσίευμα σχετίζει την απόφαση αυτή με το σπίτι του Μητσοτάκη.

Δείτε επίσης: Απόφαση δικαστηρίου: Όσα έγραψε το Documento για offshore Μαρέβας, πόθεν έσχες, διάσταση και σπίτι στο Παρίσι είναι αληθή

«Σύμφωνα με την τροποποίηση στη Νάξο από τις 30 Α/Γ θα εγκατασταθούν οι 16 και στην Τήνο από τις 20 θα εγκατασταθούν οι 5.

Με λίγα λόγια. Στην περίπτωση της Τήνου οι δυναμικές αντιδράσεις των πολιτών και ο βουλευτής που έχουν, έφεραν ένα αποτέλεσμα, στη δε Νάξο δίχως να κουνήσουν το δαχτυλάκι τους πέτυχαν, αφού έχουν βουλευτή και «μπάρμπα στην Κορώνη», και ο νοών νοείτο.

Επίσης με απόφαση του υπ. Περιβάλλοντος και Ενέργειας, υπογράφηκε στις 25/5/2020 από τη διεύθυνση Περιβαλλοντικής Αδειοδότησης η σχετική τροποποίηση για τις ΑΕΠΟ (Απόφαση Έγκρισης Περιβαλλοντικών Όρων), οι ανεμογεννήτριες

στην Πάρο αυξάνονται από 22 σε 26 και στην Άνδρο από 10 στις 33!

Στην Πάρο, τι ’χες Γιάννη, τι ’χα πάντα».

Πηγή: Fonitisparou.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter