Δημόσιο: Στα 3,927 δισ. ευρώ οι ληξιπρόθεσμες οφειλές το Μάρτιο

Στα 3,927 δισ. ευρώ ανήλθαν οι ληξιπρόθεσμες οφειλές του δημοσίου προς τον ιδιωτικό τομέα, τον Μάρτιο, από 3,824 δισ. ευρώ, τον Φεβρουάριο.

Αυτό προκύπτει από τα στοιχεία του υπουργείου Οικονομικών που δόθηκαν στη δημοσιότητα, σύμφωνα με τα οποία, οι εκκρεμείς επιστροφές φόρων τον Μάρτιο, διαμορφώθηκαν στα 1,120 δισ. ευρώ έναντι 1,256 δισ. ευρώ τον προηγούμενο μήνα.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με τα στοιχεία, οι οφειλές των Οργανισμών Κοινωνικής Ασφάλισης προς τον ιδιωτικό τομέα περιορίστηκαν στα 2,297 δισ. ευρώ τον Μάρτιο, έναντι 2,361 δισ. ευρώ τον Φεβρουάριο, ενώ οι οφειλές των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης ανήλθαν στα 364 εκατ. ευρώ έναντι 305 εκατ. ευρώ τον προηγούμενο μήνα.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.