Δημοσιογραφικές αθλιότητες: Ο ΣΚΑΪ έβαλε κάμερα σε ΜΕΘ

Φωτογραφία αρχείου

Με ζητούμενη την τηλεθέαση αρκετά μέσα ενημέρωσης έχουν παντελώς ξεφύγει χωρίς να λογαριάζουν ούτε προσωπικά δεδομένα, ούτε ενδεχομένως και θέματα προτεραιοτήτων στους χώρους αυτούς.

Αυτή τη φορά ο τηλεοπτικός ΣΚΑΪ σε μια προσπάθεια να κάνει τη «διαφορά» από τον ανταγωνισμό, έβαλε (προφανώς) κάμερα σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και συγκεκριμένα σε ειδική ΜΕΘ του κορονοϊού.

Εννοείται πως με τον τρόπο αυτό δεν καλύπτεις την ενημέρωση αλλά απλά προσπαθείς να διαφοροποιηθείς στην εικόνα για καθαρά ανταγωνιστικούς λόγους.

Ακόμα και αν τηρήθηκαν όλες οι προδιαγραφές, οι εικόνες αυτές δεν καλύπτουν καμία ανάγκη της ενημέρωσης παρά μόνον οικονομικά-επιχειρηματικά κριτήρια.

Οι ΜΕΘ είναι για να σωθούν ζωές, όχι η τηλεθέαση των καναλιών! 

Υ.Γ. Ακόμα και αν αναπαράγει εικόνα ασφαλείας από την ΜΕΘ, θεωρούμε πως πρόκειται για καθαρά προσωπικά δεδομένα και απαιτείται ιδιαίτερος σεβασμός. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.