Δημοσκόπηση: Έντονη δυσαρέσκεια για τον σχεδιασμό των εμβολιασμών και την «κυβέρνηση του βλέποντας και κάνοντας»

Δημοσκόπηση: Έντονη δυσαρέσκεια για τον σχεδιασμό των εμβολιασμών και την «κυβέρνηση του βλέποντας και κάνοντας»

Έκδηλη η δυσαρέσκεια της πλειοψηφίας των πολιτών για τον τρόπο με τον οποίον εξελίσσεται ο σχεδιασμός για τους εμβολιασμούς, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Alco για λογαριασμό του OPEN TV.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα ευρήματα της δημοσκόπησης για τη διαδικασία των εμβολιασμών, με την πλειοψηφία των πολιτών να δηλώνει δυσαρεστημένο από τον τρόπο χειρισμού της κυβέρνησης την οποία μάλιστα χαρακτηρίζει ως «κυβέρνηση του βλέποντας και κάνοντας».

Συγκεκριμένα, το 43% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι δεν είναι ικανοποιημένο με τον σχεδιασμό και την υλοποίηση του προγράμματος εμβολιασμών, ενώ το 62% είδε αρνητικά τον… εμβόλιμο εμβολιασμό κυβερνητικών αξιωματούχων τις πρώτες ημέρες της διαδικασίας!

Στο ερώτημα για το εάν η κυβέρνηση έχει σχέδιο για την αντιμετώπιση της τρέχουσας φάσης της πανδημίας ή λειτουργεί… βλέποντας και κάνοντας, το 60% των ερωτηθέντων επέλεξε το… δεύτερο, έναντι του 32% που θεωρεί ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη πορεύεται με σχέδιο.

Όσον αφορά τα μέτρα στήριξης για την αντιμετώπιση της πανδημίας, το 45% των συμμετεχόντων απάντησε αρνητικά.

Στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ συγκεντρώνει 39%, ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία 23,9%, το ΚΙΝΑΛ 5,9%, το ΚΚΕ 5,7%, η Ελληνική Λύση 4,1% και το ΜέΡΑ25 2,7%.

πηγή φωτογραφιών: Ethnos.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter