Δια χειρός Κρέτσου το νέο iSYRIZA – Oι νέες λειτουργίες και τα 27 θεματικά think tanks

Δια χειρός Κρέτσου το νέο iSYRIZA – Oι νέες λειτουργίες και τα 27 θεματικά think tanks

Κάθε λόγο να αισθάνεται υπερήφανος έχει ο Λευτέρης Κρέτσος, βλέποντας στον «αέρα» την πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων για τη συμμετοχή των πολιτών στα θεματικά think tanks του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, καθώς αποτελεί στην ουσία «πνευματικό παιδί» του.

Σύμφωνα με το ieidiseis.gr, η πολυαναμενόμενη πλατφόρμα αποτελεί εισήγηση του Στέφανου Κασσελάκη, όμως ο άνθρωπος που ανέλαβε να το κάνει πράξη δεν είναι άλλος από τον πρώην υφυπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης.

Τις τελευταίες μέρες εργάστηκε, όπως μας μεταφέρθηκε, νυχθημερόν, προκειμένου να βγει η πλατφόρμα στον «αέρα» το συντομότερο δυνατόν, μέσω της οποίας θα συσταθούν τα 27 θεματικά think tanks του ΣΥΡΙΖΑ (με συντονίστρια τη Διάνα Βουτυράκου), με στόχο την παραγωγή σύγχρονων, προοδευτικών πολιτικών προτάσεων που θα ενημερώνουν το πολιτικό πρόγραμμα του κόμματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες «το iSyriza.gr θα εξελιχθεί πολύ γρήγορα σε πολύτιμο εργαλείο», ενώ άμεσα αναμένονται κι άλλες λειτουργίες που αναμένεται να αγκαλιαστούν από τα μέλη του κόμματος.

Κι αυτά δια χειρός Λευτέρη Κρέτσου, για τον οποίο άπαντες στην Κουμουνδούρου λένε τα καλύτερα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter