Διαβάζει και δεν καταλαβαίνει ο Άδωνης…

Διαβάζει και δεν καταλαβαίνει ο Άδωνης…

Στο συμπέρασμα, ότι ο Κώστας Βαξεβάνης «τα μάζεψε», μετά το εξώδικο που έστειλε, προέβη ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνης Γεωργιάδης. 

Ο Άδωνης λοιπόν διαβάζει χωρίς όμως να καταλαβαίνει…

Αφού έστειλε εξώδικο, για ένα tweet, το οποίο εννοούσε ακριβώς αυτό που εξηγεί το άρθρο που…«τα μαζεύει», πληροφορεί και το κοινό του για το πόσο πολύ… αντιπαθεί τον Κώστα Βαξεβάνη. 

Διαβάστε ακόμη: Άδωνη, τον μαϊντανό τα κανάλια στο τέλος τον …ψιλοκόβουν

«Όπως καταλαβαίνετε μετά το εξώδικο μου το μάζεψε ο Κώστας Βαξεβάνης,το άθλιο σχόλιό τους της Κυριακής… το γεγονός ότι με αντιπαθεί δεν με πειράζει καθόλου καθώς εγώ τον αντιπαθώ περισσότερο….», έγραψε χαρακτηριστικά. 

Τώρα αν ο Άδωνης Γεωργιάδης δεν καταλαβαίνει ή απλώς «κάνει την πάπια», είναι άλλο θέμα. 

Όπως και να ‘χει… κάτι πρέπει να πει…

Συγκεκριμένα ο Κώστας Βαξεβάνης στο άρθρο του ξεκαθάρισε πως «η αρνητική αξιολόγηση των καναλιών γίνεται γιατί στο όνομα του life style και της θεαματικότητας φιλοξενούν ανθρώπους χαμηλού επιπέδου που ευτελίζουν τον πολιτικό λόγο. Τα παραδείγματα που δίνω είναι κλασσικές περιπτώσεις ατόμων που φιλοξενήθηκαν χωρίς να συνεκτιμάται η ποιότητα και όχι απαραίτητα η ποινική τους ιστορία. Άλλωστε τότε που τους καλούσαν ήταν αθώες περιστερές που απέδιδαν (όπως και ο Άδωνης Γεωργιάδης) τα πάντα σε σκευωρίες. Για να είμαι σαφής λοιπόν, επικρίνω τα κανάλια όχι γιατί τον καλούν ενώ είναι ποινικός, αλλά γιατί συνεχίζουν να τον καλούν σαν μαϊντανό, για να κάνουν νούμερα, ενώ είναι ένας πολιτικός χαμηλού επιπέδου, με βλαπτικό πολιτικό λόγο, λαϊκιστής, ο οποίος φτάνει στο σημείο να πλασάρει έως και θαυματουργά νανογιλέκα παραπλανώντας το κοινό και κυρίως ενώ είναι εκφραστής αντιδραστικών ακροδεξιών απόψεων με έφεση στις ανακυβιστήσεις. Ο Άδωνης δεν είναι ποινικός αν και νομίζω (αξιολογική κρίση κι αυτό) πως θα γίνει σύντομα με βάση τα στοιχεία που έχουν δημοσιευτεί από διάφορες δικογραφίες. Είναι όμως όλα τα άλλα. Σε φαινόμενα τηλεμαϊντανών από τους οποίους εξυπηρετούνται, τα κανάλια έχουν την ίδια στάση. Τους χρησιμοποιούν και στη συνέχεια τους ψιλοκόβουν».

Ενώ το επίμαχο tweet ήταν αυτό: 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter