Διαδηλώνουν κατά του ιερολοχίτικου Macedonian Pride (Photos)

Διαδηλώνουν κατά του ιερολοχίτικου Macedonian Pride (Photos)

Πορεία πραγματοποιούν αυτήν την ώρα μέλη της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς και αντιεξουσιαστές στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης κατά του Makedonian Pride.

Οι διαδηλωτές νωρίτερα πραγματοποίησαν συγκέντρωση στο δημαρχείο Καλαμαριάς και στη συνέχεια κινήθηκαν με πορεία στην οδό Θ. Σοφούλη και στους γύρω δρόμους.

Το «Makedonian Pride», αρχικά ήταν να πραγματοποιηθεί στο στρατόπεδο Κόδρα, ωστόσο, μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν στην Καλαμαριά, ανακοινώθηκε από τον Ιερό Λόχο, ότι θα λάβει χώρα στον κινηματοθέατρο «ΑΣΤΡΟΝ», στις 17.00, στη Μενεμένη.

Ο χώρος είναι δημοτικός και οι διοργανωτές έλαβαν κανονικά άδεια από τον δήμο Αμπελοκήπων – Μενεμένης. Αρχικά, σύμφωνα με τον δήμαρχο είχαν ζητήσει ανοιχτό χώρο, αλλά ο δήμος το αρνήθηκε και έτσι επιλέχθηκε ο κλειστός χώρος του κινηματοθέατρου.

Ωστόσο, όπως ανέφερε στη Voria.gr ο κ. Κυρίζογλου ήρθε σε επικοινωνία με τις αστυνομικές αρχές και με τους διοργανωτές για τη ματαίωση του «Makedonian Pride».

«Δεν θα πραγματοποιηθεί το «Makedonian Pride» στον “Άστρον”, υπό τον φόβο επεισοδίων στην περιοχή. Ενημέρωσα ήδη όλους όσους όφειλα, όπως και τις αστυνομικές δυνάμεις. Ο χώρος κλειδώθηκε», δήλωσε.

Με πληροφορίες/φωτο από  thestival.gr, seleo.gr, voria.gr

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter