Διαδήλωση – απάντηση στο νομοσχέδιο Χρυσοχοΐδη – Πλήθος κόσμου στο κέντρο της Αθήνας (Photo)

Διαδήλωση – απάντηση στο νομοσχέδιο Χρυσοχοΐδη – Πλήθος κόσμου στο κέντρο της Αθήνας (Photo)

Χιλιάδες πολίτες διαδήλωσαν το απόγευμα της Τρίτης στους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας δηλώνοντας την εναντίωσή τους στο αυταρχικό νομοσχέδιο Χρυσοχοΐδη που αφορά τον περιορισμό των διαδηλώσεων.

«Ούτε σκέψη για την απαγόρευση των διαδηλώσεων» και «Το δικαίωμα στη διαδήλωση είναι υπόθεση όλων μας», ήταν τα κύρια συνθήματα στην κινητοποίηση της Τρίτης στο κέντρο της Αθήνας.

Πλήθος κόσμου, συλλογικότητες και οργανώσεις της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς δήλωσαν με βροντερό τρόπο την εναντίωσή τους στο νομοσχέδιο Χρυσοχοΐδη, απαντώντας σε πρώτη φάση με μία μαζική διαδήλωση.

Οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στις 7 το απόγευμα ενώ μία ώρα αργότερα ξεκίνησε η πορεία προς το Σύνταγμα.

Οι κινητοποιήσεις ενάντια στο αυταρχικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης Μητσοτάκη συνεχίζονται, καθώς την Τετάρτη (8/7) έχουν δώσει ραντεβού στον δρόμο τα συνδικάτα του δημοσίου τομέα (Πλατεία Κοραή – 11:30 π.μ), ενώ την ίδια ημέρα στις 8 το βράδυ στο Σύνταγμα έχει οριστεί το συλλαλητήριο του ΚΚΕ.

Την Πέμπτη 9/7, ημέρα ψήφισης του νομοσχεδίου, έχει προγραμματιστεί νέα κινητοποίηση εργατικών σωματείων και φορέων, στις 19:00, στα Προπύλαια αλλά και αντίστοιχες δράσεις σε όλη τη χώρα.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter