Διαδικτυακά τα μαθήματα στο Πανεπιστήμιο του Κέιμπριτζ μέχρι το 2021

Μία πρωτοφανής απόφαση από το Πανεπιστήμιο του Κέιμπριτζ, το οποίο δεν θα δεχθεί φοιτητές στα έδρανα στο επόμενο ακαδημαϊκό έτος λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Οι διαλέξεις θα πραγματοποιούνται αυστηρά μέσω διαδικτύου, ωστόσο σύμφωνα με την ανακοίνωση του Κέιμπριτζ, ίσως καταστεί δυνατή η πραγματοποιήση ολιγάριθμων τάξεων εκ του σύνεγγυς.

«Το Πανεπιστήμιο προσπαθεί συνεχώς να ενσωματωθεί στις νέες οδηγίες που προτείνονται για την ασφάλεια των φοιτητών, κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Βάσει αυτού, η τήρηση των αποστάσεων θα συνεχιστεί. Έχουμε λάβει την απόφαση να απαγορεύσουμε τις face-to-face διαλέξεις κατά τη διάρκεια της επόμενης ακαδημαϊκής χρονιάς».Η απόφαση είναι οριστική -για την ώρα- ωστόσο σύμφωνα με τους ιθύνοντες μπορεί να μετατραπεί, εφόσον υπάρξουν αλλαγές στις επίσημες οδηγίες των επιδημιολόγων.Τα μαθήματα στο Πανεπιστήμιο του Κέιμπριτζ γίνονται μέσω διαδικτύου από τον Μάρτιο, ενώ οι εξετάσεις πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά.
ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.